אך.. איזה כייף של סופשבוע...

הגענו, משפחות מידן ודונסקי אל מבוא-חמה ביום שישי אחה"צ. עוד בדרך, פגשנו ביבניאל רוח חזקה מאוד, אבל בעמדת ההמראה הרוח הייתה לא יותר מ- 15 קמ"ש ובמגמת החלשות. באוויר כבר היו מצנחים.
[attach=13]התארגנות מהירה, ותמיר ואני עולים לאוויר.
[attach=1]האוויר חמאה. אין כלום. מי שטס צמוד לרכס, פשוט רואה את הרכס עולה ועולה, רק מקרוב יותר. יצאתי החוצה לחפש משהו. מעל שדה הנחיתה היו קצת בועות משתעלות כאלו. מדי פעם החזיקו אותי ב-0 שקיעה, אבל לא יותר מזה.
[attach=2]שקיעה שקיעה, אבל אין מתחרה לשקיעות של מבוא-חמה וזה אף פעם לא נמאס לראות...
[attach=3]אז נחיתה בשדה הנחיתה. קיבלו את פנינו יללות התנים (נשמע שהיו שם די הרבה כאלו) שדרבנו אותנו לקפל את הציוד מהר מהר

. צוות הקרקע שהכנו מבעוד מועד אוסף אותנו בזריזות ועולים למעלה בחזרה. על פי מיטב מסורת "רוח הקודש", לוקחים את הג'מעה ונוסעים ל"טימין", לארוחת ערב. אגב, טיפ למי שעדיין לא ביקר במסעדה הזו: בואו קצת לפני שאתם באמת רעבים. זו אינה מסעדה של מזון מהיר, שלא לאמר איטי להחריד. אה כן, עוד טיפ: חבל להזמין אנטיפסטי לפני האוכל. זה ממילא מגיע עם המנות העיקריות...
[attach=4]אכלנו, שבענו והעברנו זמן, וחזרנו חזרה אל בסיס האם בעמדת ההמראה להתארגנות לילה. מצאנו שם 2-3 התארגנויות לילה עצמאיות-פרטיות, ובסה"כ העמדה הייתה די מאוכלסת.
התעוררנו בבוקר עם הזריחה לקול ה"אבא, אני צריך פיפי".
[attach=5]שלו שם בבוקר. שקט, רגוע, מזג אוויר היה נעים מאוד. גם ידידנו שק הרוח ישן ולא עשה כל סימן של התעוררות.
[attach=6]או בעצם.. התעוררות קלה, אבל על הצד הלא נכון...
[attach=7]מצויידים ברוח משלהם, הילדים התעוררו והתחילו להתארגן על קצב אירועים משלהם. מי שיש לו ילדים צעירים, מבין על מה אני מדבר..
[attach=8]טוב. לא הייתה ברירה. התחלנו את הבוקר.
[attach=9]פלוגת המפקדה תפקדה ביעילות ובמיומנות, וצ'יק צ'ק מצאנו את עצמנו באירוע ארוחת הבוקר אה-לה-מבוא-חמה.
[attach=10]תמיר החליט שלא משנה מה כוון הרוח, הוא חייב להניף משהו. טוב, לפחות החביתות ריחפו שם קצת באותו בוקר.
[attach=11]שעה אח"כ, כבר היינו מאורגנים עם כל הפקלאות ברכבים. בדיוק בזמן. ארנון הגיע עם החניכים שלו וכאשר הוא היה בתדרוך הבוקר שלו, נפרדנו לשלום מהעמדה. כמקובל באירועים מעין אלו, קינחנו בטבילה בכנרת
[attach=12]ומשם התקפלנו הביתה. היה סופ"ש כייפי. מומלץ !