כתב נושא: מכרז לווינד דאמי בחסות "החרב המעופפת"  (נקרא 175 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
חברים יקרים.
בעקבות השרשורים האחרונים בנושא הווינד דאמי, החליט דירקטוריון "החרב המעופפת", בישיבתו האחרונה, לפעול למען הסדרת תפקיד הווינד דאמי בענף מצנחי הרחיפה.
"החרב המעופפת" מכירה בחשיבותו הגדולה והדרמטית של הווינד דאמי לענף כולו, והיא סבורה שהתפקיד לא יכול להיות מופקד בידי כל מרחף זב חוטם שמחליט ש"הגיע הזמן לקפוץ מההר", וכי יש צורך בהסדרה וברגולציה בנושא קריטי זה.
אי לכך החלטנו לפרסם מכרז לבחירת ווינד דאמי, שיכהנו באופן רישמי לתקופה של שנה, עד למכרז הבא.
על המעוניינים להשתתף במכרז להגיש הצעותיהם לחרב המעופפת עד לתאריך 30/11/10.
תנאי סף להגשת מועמדות:
- ניסיון מוקדם: לא רק שלא נדרש, אלא אסור בתכלית האיסור. נדרשים מרחפים חסרי ניסיון, חסרי ידע, חסרי הבנה בסיסית בתנאי מזג אויר וחסרי חוט שדרה.
- כושר טייס: כנ"ל.
- אומץ לב: נדרש אומץ לב ברמה גבוהה ביותר, הקרובה לטימטום.
- ציוד רחיפה: כל חופה, בכל גיל, רצוי עם רתמה ללא מיגונים, ללא ספיד סיסטם וללא רזרבי.
- שליטה מיוחדת: נדרשת שליטה טובה בסוגרים.

מציגי המועמדות יוזמנו לבחינות התאמה.
בחינות ההתאמה יערכו באתרים, כדלקמן:
- תבור: ביום של רוחות עם רכיב צפוני חזק, יצטרך הווינד דאמי לצאת ולבדוק את השפעת הרכיב הצפוני על החופה, באזור הרוטור והלי סייד.
- כמון: ביום של רוח במהירות 34 קמ"ש בעמדה, עם רכיב צפוני, יצטרך הדאמי לצאת ולבדוק את עוצמת הרוח בחוץ ולמעלה, את אפשרות החדירה ולסמן שדה נחיתה חילופי תוך כדי טיסה לאחור. מי שלא ברור לו משהו, יכול לפנות לערן שכבר ניסה זאת, הוא כבר יסביר לו.
- ארסוף: ברוח של 12 קמ"ש על האף, הדאמי יצטרך לבדוק "האם ניתן להחזיק". רצוי להצטייד בבגד ים וסנפירים.
- מבוא חמה: ברוח מזרחית קלה של 8 קמ"ש, הדאמי יצטרך להדגים הנפה אחורית תוך כדי ריצת אמוק וקפיצה מרהיבה מעבר לצוק, כדי לבדוק אם התנאים מתאימים לתלמידים.

אנו ממתינים לקבלת מועמדויות.
ניתן להשאיר בקשות בשרשור זה.
אנו בטוחים שתהייה הענות גבוהה ושכולם יירצו לתרום לכלל המרחפים ולרוח הקודש.
תודה מראש.

בכבוד רב
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת

מנותק ערן-ש

• מצאתי פסיפס
  • Ozone Rush-3
דובר נכבד
א. אני נרגש לקבל תפקיד מדריך ל-ו.ד.
ב. תשומת לבך שפורמלית טרם נסגר שם עברי לתפקיד
ג. עשרות מרחפים מבולבלים מחכים להמלצה השבועית שלך לאתר רחיפה. מה קורה?

;D ;D ;D

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
דירקטוריון החרב המעופפת או דיקטטוריון ?
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק יורם אגמון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לפי הכישורים הדרושים ודרישות התפקיד רצוי להגדיל את תדירות המכרז.נראה לי שהמשרה תתפנה פעם בשבוע עקב חופשת מחלה של ממלא התפקיד.

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני רוצה אני רוצה אני רוצה !!!! אפשר להפעיל פרוטקצייה ? lugh

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
נראה לי שנמצא מועמד מתאים:
« Reply #5 ב- : November 28, 2010, 06:12:21 pm »
נראה לי שנמצא מועמד מתאים:
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
חברים יקרים.
בעקבות השרשורים האחרונים בנושא הווינד דאמי, החליט דירקטוריון "החרב המעופפת", בישיבתו האחרונה, לפעול למען הסדרת תפקיד הווינד דאמי בענף מצנחי הרחיפה.
"החרב המעופפת" מכירה בחשיבותו הגדולה והדרמטית של הווינד דאמי לענף כולו, והיא סבורה שהתפקיד לא יכול להיות מופקד בידי כל מרחף זב חוטם שמחליט ש"הגיע הזמן לקפוץ מההר", וכי יש צורך בהסדרה וברגולציה בנושא קריטי זה.
אי לכך החלטנו לפרסם מכרז לבחירת ווינד דאמי, שיכהנו באופן רישמי לתקופה של שנה, עד למכרז הבא.
על המעוניינים להשתתף במכרז להגיש הצעותיהם לחרב המעופפת עד לתאריך 30/11/10.
תנאי סף להגשת מועמדות:
- ניסיון מוקדם: לא רק שלא נדרש, אלא אסור בתכלית האיסור. נדרשים מרחפים חסרי ניסיון, חסרי ידע, חסרי הבנה בסיסית בתנאי מזג אויר וחסרי חוט שדרה.
- כושר טייס: כנ"ל.
- אומץ לב: נדרש אומץ לב ברמה גבוהה ביותר, הקרובה לטימטום.
- ציוד רחיפה: כל חופה, בכל גיל, רצוי עם רתמה ללא מיגונים, ללא ספיד סיסטם וללא רזרבי.
- שליטה מיוחדת: נדרשת שליטה טובה בסוגרים.

מציגי המועמדות יוזמנו לבחינות התאמה.
בחינות ההתאמה יערכו באתרים, כדלקמן:
- תבור: ביום של רוחות עם רכיב צפוני חזק, יצטרך הווינד דאמי לצאת ולבדוק את השפעת הרכיב הצפוני על החופה, באזור הרוטור והלי סייד.
- כמון: ביום של רוח במהירות 34 קמ"ש בעמדה, עם רכיב צפוני, יצטרך הדאמי לצאת ולבדוק את עוצמת הרוח בחוץ ולמעלה, את אפשרות החדירה ולסמן שדה נחיתה חילופי תוך כדי טיסה לאחור. מי שלא ברור לו משהו, יכול לפנות לערן שכבר ניסה זאת, הוא כבר יסביר לו.
- ארסוף: ברוח של 12 קמ"ש על האף, הדאמי יצטרך לבדוק "האם ניתן להחזיק". רצוי להצטייד בבגד ים וסנפירים.
- מבוא חמה: ברוח מזרחית קלה של 8 קמ"ש, הדאמי יצטרך להדגים הנפה אחורית תוך כדי ריצת אמוק וקפיצה מרהיבה מעבר לצוק, כדי לבדוק אם התנאים מתאימים לתלמידים.

אנו ממתינים לקבלת מועמדויות.
ניתן להשאיר בקשות בשרשור זה.
אנו בטוחים שתהייה הענות גבוהה ושכולם יירצו לתרום לכלל המרחפים ולרוח הקודש.
תודה מראש.

בכבוד רב
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת

מה אתם מתרגשים? יכולתם פשוט להרים לי טלפון.