שלום
לכל חברי רוח הקודש היקרים!!!!

אחרי 665 צפיות של חברים בשרשור זה, ובחלוף פרק זמן מספיק להגיב על השאלה שלי, ניתחנו (בישיבת דירקטוריון של החרב המעופפת) לעומק את התגובות הרלוונטיות לגבי "החרב המעופפת" וקיבלנו החלטות בהתאם.
לא אכחיש ולא אסתיר, ההתלבטות הייתה קשה מאוד.
מחד - יש כאלו שזה לא מצחיק אותם.
יש כאלו שלא מבינים כלל במה דברים אמורים.
יש כאלו שקצת נעלבים.
יש כאלו שחושבים ש"החרב" היא כת המתבדלת מקהילת "רוח הקודש".
יש החושבים שרחיפה הוא עיסוק רציני, ואנו פוגעים ברצינותו.
מאידך- יש כאלו שזה לא רק מצחיק אותם, הם ממש "ניקרעים" מצחוק.
את עצמנו אנו בטח מצחיקים. וזה מה שבעצם חשוב.
אנחנו "יורדים" קודם כל על עצמנו ורוב הבדיחות הן על חשבוננו.
"החרב" וכל חבריה הם חלק מהגוף הכללי שנקרא "רוח הקודש". חבר מכובד ב"חרב" (משהפון) מספק לכולם תחזית יומית , חברי "החרב" מבצעים איסופים
לכולם באופן בולט לעומת הממוצע, חברי ה"חרב" משתתפים באירועים של רוח הקודש וגאים ללבוש את בגדי רוח הקודש. אז אל תדאגו, אנחנו לא מקימים (בינתיים) גוף מתחרה.
אנחנו חושבים שרחיפה היא תחביב, וככזה הוא אמור לשלב את הספורט המדהים הזה עם כל מה שמסביב. ואצלנו המסביב כולל פאראוייטינג. וכתחביב אנחנו משלבים בזה הרבה צחוק.
כשאנחנו באויר אנחנו הכי רציניים שיש, אבל כשאנחנו על הקרקע אנחנו צוחקים על הכל.והדבר הכי בולט - אצלנו אין "פרות קדושות".
אנחנו צוחקים על עצמנו, על כל השאר, גם על תאונות רחיפה ועל כל מה שבראש שלנו.
אז בלי להעליב אף אחד - מי שלא רוצה לקרוא אותנו, שלא ייקרא.
מי שרוצה ללחוץ על "התעלם" - שיילחץ.
אנחנו נמשיך לצחוק בעמדות, באירועים ובפורום.
דעה אישית שלי (צחי, זו דעה אישית, היא לא משקפת דוקא את דעתי כדובר החרב המעופפת) - מי שלא צוחק ממה שאנחנו כותבים, או שאין לו חוש הומור, או שהוא לא מבין.
לאלו שתמכו בהמשך נוכחותינו בפורום - שאפו, תמשיכו לקרוא, לצחוק ולהנות.
לאלו שהתנגדו - טוב אתם כבר בטח לחצתם על "התעלם" אז בשביל מה לפנות אליכם.
אבל אולי אחד או שניים לא לחצו ונשארו איתי, אז לך חבר יקר אני יכול רק לומר - קצת חוש הומור לא יעשה לך רע, רק טוב, תפתח את הראש, תקרא ותיקרע.
ואם לא השתכנעת, גם בסדר, זה הזמן ללחוץ על "התעלם", שלום לך ולא להתראות (בפורום, בפורום.....).
רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, I'M STEEL STANDING, BETTER THAN I EVER DID
[/b]