כתב נושא: למה כשיש לנו חגים וחופש התנאים כל כך מגעילים?  (נקרא 831 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
היינו בזיכרון מיספר חברים,שמיים במיזרח די סגורים ובמערב פתוח,הרוח היתה מערבית עם רכיב צפוני,היה ניראה די חלש ,אבל בסופו של דבר היה ניתן לעלות עד מעל 600 עם תרמיקות לא רעות אם כי לא ממש מסודרות ,לא היו תנאים לצאת אבל היה יום טוב להוריד את החלודה שהיצטברה בשבועיים האחרונים,כשאני נסעתי הביתה עדיין היו שני טאנדמים באויר עם עוד שני מיצנחי סינגל וגם שני גלשנים ,לפחות זיכרון עשה את העבודה היום,המשך השבוע ניראה ממש "מעולה"היתחממות הדרגתית עם צפוניות ,אני מנסה לימצוא האור ביקצה המינהרה ועדיין לא מוצא צחי אתה יכול לעשות משהו בנידון? :P

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
נראה שיש סיכוי לערב החג ביום ד', אבל עם איך שהתחזיות כאן פוגעות נדע רק ביום ד בבוקר  :-X

היום בתבור היה עוד יום מוזר ביותר (שזה השני בסופ"ש הזה), רוחות שמחליפות כיוונים ועוצמות בלי סדר או הגיון נראה לעיין (הכל חוץ ממה שאמרה התחזית). מצנח ראשון יצא ואחרי כ15 דקות באזור ה600 כשהענן עבר כל אזור ההר פשוט הפך לסינק אחד ענק והוא פשוט צלל לנחיתה בלי הרבה אופציות. מצנח שני יצא שנראה היה שהסתדר שוב וכעבור 10 דקות מצא את עצמו בקושי חודר מעל שדה הנחיתה ומתאמץ לנחות. כל השאר הבינו את הרמז ונסעו הביתה.

סה"כ לא היה נורא כלכך לפחות טסנו ביומיים מתוך הסופש הזה, לא שהיה משהו לרוץ ולספר עליו אבל היינו באוויר והיה פלאפל בסוף אז אין תלונות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא

ולכל הבחיינים שטוענים (אין לי מושג על מה אתם מדברים) שנדחפתי להם (תום, יוגי ורולי) עדיין אני המרחף שהחזיק את העמדה הכי פחות זמן היום  dahof

על מה אתה מדבר?????
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח