כתב נושא: מי מהוותיקים מכיר  (נקרא 888 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: מי מהוותיקים מכיר
« Reply #20 ב- : June 10, 2010, 11:32:40 pm »

א) מיכל: גיא רגיש נירא לי... ויש לו סיבות. הוא מדבר ממקום של דאגה. וקורה (קרה לו איתי פעם) שפספס.. לא הבין את התוכן דברי (דברך) כי הדאגה סינוור אותו. אבל תסתכלי למתרה ואל תיכאסי.
ב) גיא: אלון 101 זה לא המשקל... זה מישהו אחר. זה לא מבוא חמה (ואלוי זה היה רק ב30). אני דואג לו כמוך. אבל כנירה יש אנשים שחייבים ניסיון אישי בלבד וחבל.
תודה על המילים החמות שבשרשור של הקרוס הראשון.. חוץ מי פעם אחד (ולא היה דפקה בבית החולים) אני רואה את הדברים בפרספקטיבה שאתה רואה אותם.
ובימים שכולם מזועזעים כי הדוח רק חיזק מה שכולם כבר ידענו, חייב לצאת בכול פינה צעקה לצורך הזרעה.גם מאנשים שאמורים לשמור עלינו וגם מעצמנו
תודה
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק גיא ה-א

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: מי מהוותיקים מכיר
« Reply #21 ב- : June 11, 2010, 04:34:59 pm »
רולי תודה על עו"ד אבל אני מסתדר לבד - תודה
מיכל
הקטע שלי הוא המשפט שלך:
"בקיצור- אם יש לך את הנכונות והזמן, תבדוק את המקום ואולי יצא מזה משהו טוב."
כן וראיתי את המשפט של תיקח מישהו ותיק אבל בכל זאת...

וכמו שאמרתי ואחזור שוב- אני בדעה של התקופה שהיתה אגודה ואז רק מרחפים דרגה 5 היו בודקים עמדות.
וכל הבודק עמדות חדשות ואין הוא ברמה המקצועיות הדרושה הוא מסכן את עצמו ואת הסובבים אותו.

מיכל לא לכולם יש מאות שעות רחיפה וניסיון כמו שיש לך - ולפני שאני שולח לבדוק עמדה , הייתי מברר באיזה רמה הוא - הפנית אותו לבוגרים וזה בסדר גמור.

And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)