כתב נושא: מזל טוב הצלחתי להכנס לראשונה לליאונרדו, אבל זקוק לעזרת המומחים.HELP  (נקרא 160 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אריה לשובר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תודה למנחם על העזרה.
עדיין לא עובד לי  הליאונרדו כמו שצריך.
 מופיעה הודעה ERROR ON PAGE, והגרף שמראה את הגובה  מעל המפה, ושאפשר לגרורר עם העכבר כדי לראות את התקדמות הטיסה, עדיין לא עובד לי, פשוט הגרף איננו רק הקו הירוק זז על משטח לבן ריק.
 גם מפת הגליל  שהורדתי מהאתר רוח הקודש, עדיין לא עובדת אצלי בתוך התוכנה
COMPEGPS
אבל לאט לאט ועם עזרתכם האדיבה , תודה צחי, כאשר אגדל אצליח להשתמש כיאות בכל הפיצ'פקס. אוף
!!!!!!! ואם כלו כל הקיצין איאלץ בבושת פנים לפנות לעזרת נכדי, מה לעשות? lugh lugh lugh
הנה הלינק

https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=656
 אם מישהו מהצעירים מוכן לעזור להתמודד מול רזי המחשבים אביא איתי את ה LAPTOP וקרא לו ביחד את הצורה.
אגב הטיסה היתה אחלה, המצחיק הוא ,שהיה ענן שחור די מפותח, ועיקר דאגתי בחלק גדול מהזמן היתה נתונה לאיך לא לאפשר לו לשאוב אותי לתוכו, פעמיים למרות ביג אירז ופול ספיד סיסטם המשיך להעלות אותי בפלוס 3 בסביבה מאוד מחותחתת, ורק כאשר הוספתי לאוזניים וס.ס. סיבובים ב-360 מעלות על ידי היגוי הגוף ה3+ הפך בהדרגה ל2.5+, 2, 1,כאשר נהיה 0 ושוב שחררתי ס.ס אוזניים ואופקית ישרה, חזרו העלייות.
הפעם המשכתי עם אוזניים עד מעל קיבוץ האון ושחררתי אוזניים בגובה 300 מטר לקראת ההכנות לנחיתה.
ושוב תודה לגבי על האיסוף.
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
לשובר, לא נמאס לך מאינטרנט אקספלורר?
הורד את פיירפוקס = http://www.firefox.co.il/he/
ותהנה מדפדפן איכותי ובעברית מלאה, וכמובן שתוכל לראות הכל בליאונרדו

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
נראה לי שהקובץ דפוק או שנדפק בהעלאה, כי אני עם שועל-אש ולא מצליח לראות את גרף הגובה שלו.

לשובר תנסה להעלות שוב את הקובץ.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק mena

• זכור; זהו היום הראשון של שארית חייך
  • מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • כלי נגינה
    • דוא
אריה חביבנו!
עזוב שטויות- העיקר שהיה יום מעולה; טיסה, מפגש עם קובי רבנו שחגג את יום נישואיו (כן ירבו), התארחות אצל ירון הכריש, חנוכת המכונית החדשה, פלפל בנין, וכמובן תודות לגבי על האיסוף ועל תותי העץ.
מנחם
מנחם