קהילת הרחיפה/דאיה הגדולה בארץ > פורום פרסומי/למכירה
!!!
shaison:
אני כנראה מכניס פה את הראש למיטה חולה אבל.........
אני אומנם לא ממעריציו של ארנון אבל אנחנו באותו מקצוע וחשוב קצת לאזן את הדברים.
אין לי הרבה ידע על התאונה כי כלום לא נכתב או תוחקר מעל דפי האינטרנט ולכן רובכם או כולכם יודעים יותר ממני .
חניך פצוע או הרוג זהו חלום הבלהות של כול מדריך !
אין מדריך שישן טוב בלילה גם לא אחרי הפציעה הקטנה ביותר של חניך תחת הדרכתו או הכשרתו אחרי חניך הרוג חלקנו לא ישנים שנים.
לצערי זהו חלק בלתי נפרד מהמקצוע ומהסיכון שאנחנו לוקחים כול יום כמדריכים אותו סיכון מקצועי שכולכם לא לוקחים!
דוגמא קטנה מפה .. המדריך היחידי שאי פעם סמכתי עליו בעיניים עצומות וגם למדתי ממנו הרבה בעצמי הוציא חניך שלי לאוויר טיסת גובה מספר 6 באותו האתר תנאים מרגרינה.
החניך החליט שהוא לא רוצה לטוס יותר הוא פנה חזרה להר וטס ישר עד שהוא נחת מתחת לעמדה. לצערו הוא הצליח לנחות על אבן ולשבור את הרגל.
כתוצא מהאירוע הנ"ל שאין למדריך שום אשמה בו המדריך פרש סופית מהדרכה וההפסד כולו שלנו.
לא ארנון ולא אף מדריך רוצה לראות חניך שלו נפגע! הדברים לא נעשו במכוון!
טעויות קורות כולנו בני אדם אף אחד הוא לא מדריך מושלם. להזכירכם לפני ובזמן התאונה היו בעמדה ובאוויר חניכים מבתי ספר אחרים , האם מישהו ממכם רץ לעצור אותם מלהמשיך ללמד?
תמיד יהיו תאונות בספורט הזה ובבתי הספר בפרט כול שאנחנו המדריכים יכולים לעשות זה לנסות וללמד בדרך הבטוחה ביותר שאנחנו מכירים.
שוב תנחומי למשפחה ולחבריו של אמיר.
וכמו כן לארנון.
שי לנואל
דוד פרנק:
לאף אחד אין זכות לקבוע אשמה או טעות מלבד לחוקרי התאונה ולא על זה הטורים פה עלו !
ארנון, בחירת המילים שלך בתחילת השירשור היתה הכי גרועה שיכולה להיות, ללא שום רגישות או טאקט - הגזמת לגמרי.
בתור ידיד אמת שלך, אני מאוד ממליץ לך לקרוא טוב את מה שכתב לך יוגי ולהפנים.
יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה:
מזל שלא הגזמתם ושלא נסחפתם.
היתה תאונה !
"חבורת עלובי נפש רצחנים ורעי לב שכמותכם ...אתם חבריו של ארנון שמחבקים ומעודדים את המעשים רעים האלו .."
וואו... הבנתי היתה לך תאונה אתה כועס,זועם ומחפש נקמה אבל שוב- טוב שלא נסחפת.
אנחנו עוסקים בספורט עם פוטנציאל קטלני.
תאונות קרו ויקרו.
המשימההיא להפחית את כמות התאונות ולדעתי זוהי משימה אישית של כל אחד ואחד ולא משימה של הכלל (כלומר -תקנות חוקים ועונשים).
האחריות האישית היא שתקבע את מינון התאונות -יודע כל אחד שעבר תאונה - אפשר היה למנוע אותה? או שהדבר היה מעבר ליכולתו? לרוב ,אפשר היה למנוע את התאונה.
מה רציתם בדיוק שארנון יעשה? יפסיק לעבוד? הרי זאת פרנסתו !
ומילה אחרונה לארנון ידידי- היתה צריך לצפות תגובות שכאלה ,אולי (אולי...) היית צריך להוריד פרופיל בפורום?...
אף אחד כאן לא רוצח מקסימום יש כאן אנשים חסרי עצם לשון וחסרי טאקט.
ckvivkc:
כמה בולשיט בדף אחד!
האם מעניין אותנו לינץ' או בטיחות?
אנא, ארנון ואנשים שהיו וראו
עובדות בבקשה.
ויקטוריה וויקטור
shaison:
אז וויקטור/יה
דבריכם מאוד הוסיפו כבוד ותוכן גם למדנו מהם הרבה בעיקר עליכם.
שי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה