אלי שלום
החוקים שפרסמתי בתחילת השירשור הזה הם רק תזכורת של מה שאתה חתום וכלל הנכנסים לפורום, שום דבר לא חדש, ביום שנרשמת לפורום חוקים אלו היו שם, בשבילך ובישבילנו, כי פורום ללא חוקים זה בדיוק הפורום זבל שהיה כאן לפני שבוע וחוקים אלו באו למנוע זאת, כמובן שאם חוקים אלו נראים לך מוגזמים זה קצת תמוה בעיני מ 2 סיבות, 1 כי אתה חתום עליהם, 2. כי אתה מימלא מקיים אותם (תקרא אותם שוב ותראה שהם הגיוניים לחלוטין, וכל בר דעת מקיים אותם מימלא)
ספציפית עם אודי שמתח את החבל יותר ויותר כמו ילד קטן שניסה לראות היכן ההורים מגיבים והיכן מבליגים כך אנחנו הבלגנו והבלגנו עד שהתחיל להציף את הפורום ותאמין שלקח לי בערך שעה שלמה למחוק את כל ההודעות שהכניס, ובשביל מה? בשביל להקניט את כולם, לגדף, להעליב?! ולגרום לפורום לצלול למעמקים שלא נראו עדיין
בפעם הקודמת לפני שהרחקנו את אודי הפעלנו את מערכת הצינזור כי ניבולי הפה והשפה שלו חרגו מהמקובל
רק כדי לסבר את האוזן, במערכת הצינזור היום יש רק 5 מילים, כל המילים הללו הם קללות כמו "בן ז*נה" "מנ*יק" ועוד
כל מי שיכתוב את המילים האלה בפורום יקבל את ההודעה "שייסה" וזה כל עניין הצינזור,
אנחנו לא מצנזרים אף אחד, לא מוחקים הודעות, לא משניםהודעות, ולא משנים שירשורים (להבדיל מפורומי רחיפה אחרים)
אם אתה מכיר את הפורום שלנו אז אתה היית יודע שהמוטו שלנו זה לא לגעת ולא להתערב, היו פה שירשורים שלא היו מביישים את הפורום הישן של האגודה ואנחנו הבלגנו, אבל לאחרונה עם אודי היינו חייבים להתערב כי זה כבר חרג מגבול הטעם הטוב.
אז אם מתאים לך שניבולי פה יהיו חלק מהשיגרה בפורום אז אני מציע לך שתפתח פורום משלך ותנהל אותו אתה, בפורום שלנו זה לא יהיה כל עוד אני מנהל אותו,
שבת שלום
אמיר