יום שבת מגיע בערך ב10 וקצת לגילבוע .מלא מטיילים רוח מיזרחית בארך 12 ק"מש פורס הציוד ומיתקונן לגירזון מארץ הגרזונים ישר לשדה הנחיתה למטה תופס טרמפ עם איתי ומאחורה ניתקל בארגז קלמנטינות מגרזן לו כמה .בדרך מקשיב לו הוא מדבר על רחיפה ובאמת חברים יש מה לילמוד מהבחור.מגיעים למעלה מתחיל להתקונן לעוד גירזון . מדבר עם בחור רוסי שעושה תנדם פתאום אנכנו רואים מרחפת שיוצאת עם קשר ברור בצד שמאל ממריאה המיצנח לוקח חזק שמאלה וכל הצד השמאלי של המיצנח פוגע בעץ ומתרסקת בין הסלעים ונישבע לכם הבחורה יצאה במזל גדול גדול גדול .ירדתי לעזור ולישאול עם היא בסדר, עזרתי לחבר שלה קצת. נתפסו כמה מתרים בעץ ,לא רציני ,שאלתי אותה עם היא בסדר אמרה לי שכן נחתה ממש בין הסלעים שאלתי אותה עם היא יודעת מה קרה ,היו לה קצת תשובות מבולבלות, לא ידעה מה קרה בדיוק, אז אמרתי לה שהיה לה קשר בצד שמאל החבר שלה ישר קפץ ואמר לא היה לה קשר הוא בטח התבאס שלא ביטל לה ולא שמר עליה מספיק. אני לא אתווקח ראינו את זה בבירור.נישארתי עוד קצת הרוח ירדה ויתרתי על עוד טיסה היה בסך הכל יום מלמד, דיברתי עם המדריך שלי קצת על התאונה והוא אמר לי שיש לה הרבה שעות וניסיון. וחוסר ריכוז ושאננות ואי בדיקת ציוד בהמראה מוביל לתאונות מין הסוג הזה.בסך הכל היה יום מלמד שיהיה לכולם שבוע טוב.וטיסות בטוחות לכולם. שלכם עופר בן שימול