אני בא לצפון מהעיר הגדולה תל אביב ושם התחביבים שלי היו גלישת גלים עפיפוניי פעלולים ועפיפוני כוח. ואופניים . אשתי האהובה הביאה אותי לגור בטבעון היה לי מאוד קשה להיתרגל למקום הרבה פעמיים עצרתי את עצמי מלהיכנס לרכב ולינסוע לתל אביב היה לי את החיידק הזה בחודשים הראשונים אבל לאט לאט התרגלתי למקום במיוחד אחריי שביתי אביגייל נולדה הבנתי שזה המקום שלי. התחלתי לחפש תחביב בצפון חשבתי על כל מיניי דברים בהתחלה חשבתי לקנות טרקתורון ולחרוש את הסביבה אבל אשתי ממש לא אהבה את זה אז ויתרתי אמרה שזה הורס את השבילים למטיילים.אני ואשתי עוסקים באומנות היא מורה לאומנות ואני עוסק בדפוס משי שננו מעצבים דוגמאות מיוחדות ביותר ואני מדפיס אותם עם חולצות.התחלתי שוב להעיף עפיפון כוח בחוף מעיין צבי פעם פעמיים בשבוע. יום אחד ירדתי לחוף להעיף את העפיפון שלי שהוא דיי גדול. אני מעיף אותו מיסתכל עלו ופתעום כמו הכל נעצר הגוף שלי כלו צמרמורת ואני לא מבין מה עובר אליי ואז זה מיתפוצץ לי בתוך הראש אני רוצה לעוף אני רוצה שזה יכך אותי לשמיים.כמו קיבלתי איזו הארה .בחייים זה לא קרה לי אני מוריד את העפיפון יושב על החול כולי מבולבל לעוף מה פתעום לעוף עף פעם לא חשבתי על זה .זה תפס אותי כולי מבולבל מקפל את העפיפון חוזר הבית והמחשבה הזו לא עוזבת אותי כל השבוע .כל השבוע אני מיסתכל על ציפורים ואז כל דבר שעף פיתאום מעניין אותי זבובים יתושים דבורים כל מה שעף אני לא מפסיק להיסתכל חשבתי אני מתחיל להישתגע .מגיעה סוף השבוע אישתי בארוחת ערב אומרת לי עופר אני מאוד רוצה לטייל מחר יום שבת בהר הגילבוע יש שם פרח מאוד מיוחד שרק שם הוא פורח איריס הגילבוע אמרתי לה בסדר אני מאוד אוהב את אישתי הי נותנת לי את הכוח להמשיך .יום שבת בבוקר מגיעים להר הגילבוע ומרחוק אני רואה כמה מרחפים ואני מקבל חשמלים למוח ואני אומר לאישתי אני חייב ליראות מאיפה הם ממריאים מרוגש כמו ילד קטן שמקבל צעצוע חדש מגיעים לעתר ואז אני רואה אך ממריאים משם מרחפים ואז הכל נירגע לי אבנתי שזה מה שאני רוצה ומה שקרה לי שם בחוף אוביל אותי לאותו רגע בגילבוע אני מתחיל לילמוד לטוס ושום דבר לא עוצר את זה מתחיל לדבר עם מרחף בחור רוסי והוא עונה לי על כל שאלה שלי אמרתי לו אני רוצה לילמוד לטוס והוא נותן לי מיספר טלפון של בחור בשם רומן פטרק מדריך אחד הטובים בארץ לדעתי. הכל זרם ועוד באותו שבוע אני מתחיל לילמוד רומן יש לו שיטה הוא לא מלמד כמו בתיי הספר משהו שונה לגמריי החריי 7 שיעורים הוא נתן לי מיצנח הבית ואמר לי להתעמן לבד לא כמו בית הספר שבוא אתה בא פעם פעמיים לומד שליטה קרקעית והולך הבית שלושה חודשים חמישה ימים בשבוע 7 שעות ביום אני לומד שליטה קרקעית עד שאני עושה הכל בעניים עצומות.שמונה חודשים עוברים בלמידה היום אני דרגה 2 טס לבד אוהב את זה בקיץ אני רוצה לילמוד דרגה 3 אני ניגש בסובלנות לספורט הזה יש הרבה מה לילמוד.אכרתי מרחפים אנשים מיוחדים כמו אריה יעקי יורם בני גל צחי פרנק שיש לי מלא מה לילמוד מהם ועל זה אני אומר תודה זה באמת כבוד.זו פעם ריאשונה שאני כותב פה אני כל יום גולש ברוח הקודש מאוד אוהב את האתר ומקווה עוד ליכתוב פה על הטיסות שלי. תרחפו בכף באהבה כי זה באמת זכות לעסוק בספורט המופלא הזה . שלכם עופר בן שימול