כתב נושא: יום שני 30.11 בבוקר בהר הארי נירא משהו משהו  (נקרא 324 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
עד שמישהו יהגיד אחרת......
רולי
052-6673694
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
9:45 בשדה נחיתה....
גילעד ורולי
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
אלון מצוי- עץ או שיח ירוק עד המהווה מרכיב חשוב מאוד בחורש הארץ ישראלי. האלון המצוי גדל בעיקר כשיח כתוצאה מכמה סיבות: א. האקלים בארץ לרוב יובשני ולכן העץ איננו יכול להגיע לכל גובהו ב. הצמח אהוב מאוד על הבהמה הדקה וגדל בחפיפה לאזורי המחייה של הערבים, שמרבים לגדל עיזים ולרעותם בטבע. גובהו נע בדרך כלל בין 1 ל-6 מטרים אך לעתים הוא מגיע אף ל-10 מטרים. העלה קשה, קרח ובמקומות שבהם אין די מים ולחות, עשוי להיות דוקר ממש ולגדול כשיח רב גזעים וצפוף. העץ אינו נשאר לעולם כמצבת חשופה (בניגוד לאלונים האחרים המצויים בארץ), עלי השנה החדשה צומחים טרם נשירת העלים הישנים. הוא גדל לרוב בין הגבהים 0 ל- 1000 מטרים מעל פני הים. בלוטי האלונים מסוגלים לשמש תחליף לקפה, לאחר שהם נטחנים ונקלים.

אתמול בהר הארי לקחתי שיעור טבע בהמראה הראשונה, קידמי עוד פעם. ולמדתי גם שלהיות חרש יכול להיות דבר מסוכן...לא שמעתי את גלעד אומר "תבטל" ומצאתי את עצמי מוקף אלונים 20 מ מהעמדה. פגישה ראשונה עם עץ/שיח כל שהוא... תודה גלעד לעזרה כי הייתי תקוע ולא יכולתי לצאת בלי היד שלך.יותר מ1/2 שעה כדי  להחזיר את המצנח לעמדה, ועוד 1/2 שעה כדי לסדר מייתרים ולבדוק שלא היה נזק לציוד כי לי לא היו אפילו שריתות..חוץ מי האלה שנולדתי איתן...
המראה שניה אחורית הפעם עם רוח דרום  דרום מע...ואין לי זמן כי ב 14:00 מחכים לי ילדים  כיתות א'ב'...הפעם ישר לעמק..20 דקות של כייף   כמעט בלי תרמיקות (+0.7), רוב הזמן מעל רמא וכמה בועת בשדה נחיתה.

נסעתי ישר ל4 אימונים של כדורגל, ובכל אחד מישהו שאל אותי למה אני מחייך כל הזמן... הרגשתי כמו בסרטון שאדרי(?)  שם לפני כמה שבועות -האיש שלבוש למשרד מתחיל ברחיפה את היום העבודה שלו...-
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
ואני חשבתי שאני מכור  ;D
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה