שמעתי שהתחזית להיום בישראל היא גשם, נו שויין לא נורא, לעומת זאת אני כל היום הייתי דרוך וקשוב לתחזית אצלנו בפספיקה, כל הזמן בדקתי את הוובקאם, ולקראת השעה 15:00 כבר ראיתי גלשן אחד מתכונן ליציאה,
לשמחתי הרבה, המרצה שלי היה יותר לחוץ ממני לצאת מוקדם מהעבודה (חוג ריקודים סלוניים)
כך שבשעה 16:00 כבר הייתי בדרך לפסיפיקה, אליעד כבר היה בדרך לשם ונדברנו מראש להפגש שם, אליעד דיווח לי שהשמיים פתוחים (טוב הכל יחסי) ואני שמתי פוליאנה פרנק בפול ווליום ודהרתי צפונה לפאסיפיקה
כשהגעתי כבר ראיתי מצנחים באויר, השמיים היו די מעוננים, בעצם הענן בא לבקר אותנו למטה, ולראות אם אנחנו מסתדרים
[attachthumb=#]
המשכתי בדרכי לעמדת ההמראה התחתונה שנקראת LAMINGS, אני רואה את אליעד רתום, הוא מנופף לשלום ונעלם לתוך הענן, אני מסתדר מהר, מגלה ששוב שכחתי להוציא את הכפפות ומרוקן שוב את הריתמה עד שמצאתי אותם, בקור ששרר שם לא היה מצב לצאת ללא כפפות, אם לא הייתי מוצא אותם הייתי נשאר על הקרקע (NOT)
הרוח חלשה מאוד ואפילו קשה לנפח את המצנח, אבל חבר של אליעד מסביר לי שאין לי מה לדאוג ברגע שאצא הכל יעלה, (שאיבת ענן?) אני מסתכל למטה וחושב לעצמי במקסימום זו לא עלייה גדולה למעלה, מנסה להניף אבל קצת קשה לי לנפח את המצנח, אני עושה שני צעדים החלטיים אחורה והמצנח מתחיל להתנפח, ברגע שהוא מעלי אני מרגיש שיש משיכה, ואני יוצא לאויר, לוקח ישר ימינה לכיוון צפון, ובאמת אני מתחיל לעלות, מתקרב יותר להר ואני מתחיל לעלות מהר, תוך פחות מעשר שניות אני בתוך הענן ואני מקפל טיפים כדי לפחות לשמור על קשר עיין עם הקרקע והמצנחים סביבי
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
אני ואליעד טסים ביחד תוך כדי שאני מצלם אותו, והוא מצלם אותי, איזה תענוג, רק מדי פעם דואגים לקפל טיפים או לצאת לכיוון הים כדי לאבד גובה
הנה כמה תמונות של אליעד, טס על ג'ין זום בצבע צהוב
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
בשלב הזה רציתי לעבור קצת דרומה מעל הסלע שעל שמו נקרא האזור הזה (MUSSEL ROCK) וגם בגלל שהרכס נמוך יותר בצד הזה ו היה יותר כיף לטוס שם
בתמונה הבאה זה חלק מהעירה פסיפיקה שנבלעה בתוך הענן
[attachthumb=#]
בתמונה הבאה זו MUSSEL ROCK
[attachthumb=#]
בתמונה הזאת נראית המזבלה שעדיין עובדת שם בקטן
[attachthumb=#]
מתחתי בחלק הדרומי היה טייס עם מצנח גראדיאנט שעשה פעלולים עד לגובה המיים, אני לשמחתי צילמתי אותו
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
[attachthumb=#]
לאחר מכן נחתנו דיברנו קצת ועלינו שוב לטיסה עד 19:30, ממש עד החשיכה
והנה עוד תמונה שיצאה יפה
[attachthumb=#]
ותמונת השבוע - אליעד על גבול הענן
[attachthumb=#]
מסאן פרנסיסקו - יואב טוקר, אופס סליחה אמיר מליק
[attachthumb=#]
וגם ליעד זקס
[attachthumb=#]