שוקי,
מה שעשית פה זה אפילו לא לירוק לבאר, זה יותר קרוב ללרצוח ולזרוק את הגופה להירקב בבאר.
יש מעט מאוד אנשים בארץ שתרמו אפילו חלק ממה שאיתי תרם לספורט (תזכיר לי רגע מה אתה עשית בזמן האחרון, משנותי בוועד אני לא זוכר אותך בכלל....). כמה עמדות הרמת? כמה תחרויות ארגנת? כמה פעמים נפגשת עם ראשי עיריה? בוחן קצר: על איזה עמדות רחיפה או שדוחת נחיתה בארץ האגודה שלמה דמי שכירות וכמה? איך קוראים למגדל הדבורים שהעמיד כווות בשדה נחיתה שהאגודה שכרה והוגשה נגדו תלונה במשטרה (ושאלות בונוס: איזו עמדה זו הייתה ומי הגיש את התלונה)? כמה קורסי עזרה ראשונה ו/או מטאורולוגיה ארגנת? בעברית אומרים "איסתרא בלגינה קיש קיש קריא..."
איזה כיף שהחלטתם שאין אגודה, נכון? לארגון הזה של טנדמיסטים שאתה מחפש (או בכלל ארגון של מרחפים) היה פעם שם, קראו לו" האגודה הישראלית למצנחי רחיפה" (ולפעמים העעעעגודה

).
תפנימו, אף אחד לא חייב לכם ביטוח לטנדמים (וגם לא למצנחי סולו) והאמת, עם כמות האירועים שאני שומע עליהם בזמן האחרון, גם אני, אם הייתי חברת ביטוח, לא הייתי מבטח אותכם (ובטח לא את הטנדמיסטים, שטייס טנדם מתרסק במצנח סולו בגלל שהוא עושה שטויות זה אומר דרשני).
מזל, מזל שאין חוק וכל אחד עושה מה שבא לו. ביקשתם... קיבלתם... (דרך אגב, אם היה חוק אז גם היה לך ביטוח, בהנחה והיית מקבל רשיון זאת אומרת - ואין פה כוונה להעיר משהו על הרחיפה שלך, זו הערה כללית).