אהלן אמיר ושאול,
שאול אני לא רק מנחה ערבי שירה בציבור אניגם כותב את הטקסטים לקטעי המעבר

אמיר, אני אישית נולדתי בארה"ב, סבתי ברוסיה, אמי סין, אישתי ממוצא הונגרי והבת שלי נולדה בניו זילנד.
אמא שלי דוברת רוסית שוטפת ואין לי כל בעיה של עם זה. יתרה מכך רוב המרחפים הרוסים בקשרים מצויינים איתי ומה שאכתוב בהמשך נאמר להם על ידי ישירות (כולל מתורגמן).
אני כותב בסרקזם ובציניות אך הכל מתוך דאגה לעתיד הספורט והרחיפה החופשית בארץ.
החברה האלה (מה לעשות כולם דוברי רוסית ומעט מאוד עברית ואין להם שם של מועדון כמו "עגור"), יגרמו בסופו של דבר לכך שהספורט שלנו יאסר לטיסה עד להודעה חדשה.
כאשר כל כמה חודשים מוזנק מסוק למבוא חמה בסופו של דבר מישהו יתעורר וישאל מה קורה פה.
דיברתי בעבר עם שלושת או ארבעת המדריכים (אין בית ספר כל אחד מדריך בפני עצמו) ושאלתי למה לא ללמד על חופות מתחילים? בתשובות היו מבולבלות, כמו גם סדר ההדרכה.
1. חופת מתחילים זה בזבוז כסף.
2. כל אחד קונה מה שמתחשק לו ואם זה הוא לומד.
3. החופות החדשות המתקדמות מספיק בטיחותיות ללימוד.
4. זה מה שהחניך רוצה אין לי כל השפעה עליו.
ויש עוד מספר דברים שקשורים לפוליטיקה הפנימית שלהם שעדיף שלא נכתוב פה.
החברה הנ"ל מלמדים קודם רכס, אח"כ זיכרון, אח"כ תבור ורק שקורה מקרה כמו אתמול של רוח צפונית בתבור הם עוזבים את העמדה בתבור ונוסעים למבוא חמה.
לגבי מה קרה שם: דיברתי אתמול עם עד ראיה למקרה אשר סיפר לי בשתי מילים שהחניך נכנס לטרמיקה ומשך ברקסים, שיחרר אותם בשיא המטוטלת לאחור והמצנח צלל קדימה וקרס. לאחר מכן הוא התרסק מתחת לעמדה. המצנח כפי שכבר ניחשתם לא היה מצנח מתחילים.
איתי