כתב נושא: מי שרצה להיות בעננים פשוט נסע לטייל בתבור  (נקרא 476 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
כך היה ניראה התבור בסביבות 11 בבוקר כשעשינו את דרכנו לכפר קיש לטקס פתיחת חוות היצרנים,שלהקמת המקום אחראים אשר ומיכל ,שחברו לעוד בחור מהישוב והקימו מקום מקסים שצופה על נחל תבור.
המקום מציע למכירה גבינות צאן פרי ידיהם של אשר ומיכל,במקום המקסים שהם הקימו ניתן גם כמובן ליטעום מהגבינות,בנוסף לגבינות יש גם יינות בוטיק איכותיים,שמן זית ממיספר סוגים,ובנוסף גם לעבור הסברים על תהליך ייצור הגבינות,יין,שמן הזית.
אני ממליץ בחום להגיע למקום,להינות מהמוצרים שמוצעים במקום,ומהמקום המדהים שרק לשבת ולהינות מהנוף זו חויה ביפני עצמה.
סעו ותיהנו  hug

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
הגעתי יותר מאוחר ממך כי חמו רצה שאני אחכה לו ובסוף הוא התעקב יותר מדי זמן בעבודה.

איזה גבינות פשוט ליגה לאומית, כל גבינה שטעמתי רציתי לקחת, מהר מאוד הבנתי שאני צריך להפסיק לטעום  ;D
כמובן שגם 2 ליטר סורי באו איתי חזרה הביתה.
מקום ממש יפה ובעיקר שמחתי לראות את אשר שהרבה זמן לא נפגשנו (גם שבקושי יצא לנו לדבר מהכמות של הקהל שהיה).

מומלץ מאוד, זה ממש קרוב לתבור כדאי לכם רגע לפני שאתם נוסעים חזרה הביתה אחרי טיסה להכנס ולטעום גבינות שלא תמצאו בשום סופר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בדרך חזרה ראינו את המטוס הקל שהיתרסק כמה מאות מטרים מיזרחית למינחת מגידו,הוא היה ניראה די שלם והפוך
על גגו,לאחר מכן שמענו שהנוסעים ניפגעו פגיעות קלות בילבד .

מנותק מיכל מור

• מצאתי פסיפס
נועם וצחי- תודה רבה רבה על הפירגון!!! ועוד יותר תודה על זה שהגעתם לפתיחה למרות מזג האויר.
כמובן תודה לכל המרחפים שהגיעו :מיקי, חוויג', פטריק, ראובן, אילן קרני רוני שמואל ואסף חפץ ובמיוחד לבנות הזוג. מקווה שלא שכחתי אף אחד....
ליגאל גולן- תודה על הביקור ביריד גבינה 2009 במקווה ישראל וסליחה שלא היינו יותר פנויים  hug

צחי - התכוונתי לשאול אותך אם זה בסדר להזמין את כל המרחפים באמצעות הפורום והנה נועם ואתה עשיתם את זה במקומי  :-*
מצרפת הזמנה לכל מי שמגיע לאזור, גם אחרי הרחיפה. אשר ואני נשמח לראות את כולם אצלינו בחוות היצרנים.
בעוד כחודשיים אפשר  יהיה  גם לשבת מול הנוף על פלטת גבינות ויין .

שוב, המון תודות על הפירגון !!!