חברים
האלטרנטיבה של לסגור את האתר לחברים משלמים יכרות את הענף שהאתר הזה יושב עליו, אין לי צורך ב 60 חברים שמשלמים ופורום מת, לא תודה, לא על זה נבנה אתר רוח הקודש,
אין גם סיבה שחלק מהאנשים ישלם וחלק לא, זה ש 10 חברה רשמו פה שהם ישימו 100 ש"ח עדיין לא אומר שכולם חושבים כך, יתרה מזאת אני לא רואה סיבה לרוץ ולהתרוצץ כל שנה ולהתחנן למגבית מאנשים טובים שכל מה שהם רוצים זה לרחף,
וכמו שצחי רשם, יתחילו לרוץ מחשבות כל שנה מה האתר נתן לנו, האם היה שווה לשים את סכום הכסף הזה, אולי השנה לא אשלם (שאחרים ישלמו) וכך יווצר מצב שאני וצחי נתחיל להתרוצץ ולמצא את הכסף
הרעיון הוא לתחזק את האתר מבחינת פרסומות, נכון להיום הרווחנו (כן כולנו הרווחנו) מהפרסומות שמסתובבות באתר כ 400 ש"ח, לא סכום מדהים אבל אני צופה שיכסה את השרת שעליו אנחנו יושבים כיום, מה שישאר בסוף השנה (אם יהיה מצב כזה) יבוזבז באחד הארועים
ברור לכולם שאומנם מודעות גוגל מכניסות כסף זעום אבל כאן 2 הצדדים מפסידים,
1. המפרסם (לדוגמא דקל מצנחים) שמוציא סכומי כסף עצומים (לפי כמות הפרסומות) אבל מקבל תמורה זעומה מאוד
2. האתר המפרסם (אנחנו) שמקבלים סכום זעום עבור כל קליק (באזור סנט ללחיצה)
הרעיון שלנו הוא - בוא נדלג על גוגל כמתווך שלוקח לכולנו את הכסף, בואו תעבירו לרוח הקודש ישירות את הכסף עבור הפרסום ללא מתווכים לרווחת כלל הקהילה ותקבלו פרסומות איכותיות במקומות רלוונטיים, באנרים ועוד
כרגע נכון לשעה זאת רק שימי מסיתוונית, אוהד סחלב סחלבונצ'יק, ועמוס פרל, התענינו לגבי פרסום באתר, זהו? זה הכל?, חברים מי שלא מביע התענינות או רצון שלא יבוא לבכות אח"כ שנשאר מקום לפירסום בתחתית האתר

אני חשבתי לתומי שהמפרסמים יהיו מעונינים לפרסם באתר בעל רלונטיות יחודית בשבילהם, אבל כנראה שלא, הם מעדיפים לשלם לצד שלישי (ספורט-X לדוגמא) ולפרסם דרכם
בכל מקרה אני אשב על התימחור ואפרסמו באתר בקרוב, ברגע שנצא בתהליך החדש, פרסומות גוגל רלונטיות יחסמו באתר, מי שמתכוון לצאת במסע פרסום דרך גוגל ולחשוב שיפרסם אצלנו (אפילו בדרך עקיפה) שיחשוב פעמיים
להזכירכם שהאלטרנטיבה היא להשאר איך שאנחנו עד שיגמר המקום והאתר יירד מהאוויר (אני מאמין בעוד שנתיים שלוש)
אמיר