ושאני אומר כמעט אני מתכוון 30 ס"מ ביני ובין שפת ההתקפה של המצנח.
כ20 דקות אחרי ההמראה אני טס מצפון לדרום בערך מול העמדה ומערבה ממנה בגובה המנזר +\-, מימיני (מערבה ממני) ויקטור טס לאותו כיוון כמוני ושנינו יורדים בכ 1.5-, מולי מגיע מצנח אדום לבן (לא יודע מי זה) קצת נמוך ממני ומשמאלי (מזרחה) בטיסה מדרום לצפון ועולה, מייד היה לי ברור שהמרווח ביננו מצטמצם מהר והתחלתי לפנות ימינה (מערבה) לכיוון ויקטור שהגיב מייד ופינה לי לאן לברוח, הבעייה שגם המצנח שבא מולי התחיל לפנות מערבה בכלל בלי לראות אותי (בשלב הזה אנחנו כבר כ 10-15 מטר אחד מהשני כשאני עדיין יורד והוא עדיין עולה לתוכי ממש),כאן כבר התחלתי לצעוק "היי... היי...." אני כבר עם הפנים מערבה והוא מאחורי ועדיין פונה לכיווני הוא הפסיק לעלות וכנראה שהוא מאיץ ביציאה מהעילוי בלי לרסן ומסיג אותי, אני משחרר ברקסים וצועק "זוז ... תבלום ..... זוז" וכלום אין תגובה מהמצנח השני שעדיין סוגר עלי. כשהחופה שלו כבר 30 ס"מ מאחורי וקצת מעליי (אם הייתה התנגשות הייתי נכנס למיתרים שלו קצת מתחת לחופה כשהחופה שלו עוטפת את המיטרים שלי) ואני כבר מוכן לשלוף את הסכין וו לחתוך מיתרים ביד שמאל וביד ימין לשלוף רזרבי ואז המצנח שלי רץ קדימה לתוך סינק אני לא בולם אותו בכלל ונותן לו לצבור כמה שיותר מהירות, ברגע שנפתח ביננו מרווח של 2 מטר שברתי שמאלה והצלחתי ליצור את ההפרדה המיוחלת.
יצאתי החוצה מההר להרגע קצת, כשראיתי שאני לא נרגע וממש לא מרוכז הלכתי לנחיתה.
זה אפילו לא עניין של חוקי דרך אבל ראבק תסתכלו לאן אתם טסים ובמיוחד שיש עוד 20 מצנחים איתכם באוויר.