אכן ,בזמן שאתם המשכתם לחמם את הסלעים אנחנו יצאנו לטיול ,השארנו את הרכב בשדה למרגלות המצוק של זיכרון דרום,ועלינו למעלה.איתי כמו שאמרתי לך אני מאוד אוהב את השילוב של טיול ורחיפה ,ובעיקר בעונה זו ,אויר נקי,פריחות מכל הסוגים וריח משגע.
הגענו למעלה והמשכנו צפונה כ500 מ עד למקום ההמראה שנימצא קצת מתחת למקום תצפית של השמורה ,לא מקום מדהים למיצנחים ,אין ממש מקום ליפרוס אבל אפשרי,אין הרבה מרחק בין שפת המצוק לגדר שמקיפה את השמורה,בקיצור לא מקום למישחקים,הנוף למעלה מקסים ועוד לא אמרתי כלום על הנוף מהאויר,אומנם עד שהגענו,בחנו את המקום ,כיוון רוח ניהול סיכונים וכ"ו ,כשעליתי לאויר כבר ראיתי אותכם עפים בזיכרון ,אבל ההרגשה היתה מדהימה ,אני הרבה זמן אומר לחוואיג שאנחנו צריכים לנסות לעוף שם ואין ספק שהמקום מיוחד ושונה מאוד מאתר הבית בזיכרון.
הרוח בהמראה היתה בול על האף,כ25 קמ"ש ואולי קצת פחות,הנפה איטית על מנת לא ליקרוע את החופה או מיתרים שעלולים להיתפס בשיחים הפזורים שם ויציאה החוצה ,המצוק ממש מרשים מהאויר והעילוי שהוא מיצר+טרמיקות גורמים לעלויים להיות ממש טובים,אני חושב שבקיץ הוא עלול להיות די אלים.טסתי כשעה וחצי ,גם חוואיג ואלון היצטרפו וכולנו נהנינו מאוד מהנוף החדש של המקום,עלינו עד כ400 מעפה"ש,עלויים של עד +4 ,בסביבות 4 שמתי פעמי לשדה האספסת שלידו החננו את הרכב, נחיתה כ15 מ מהאוטו,קיפול המיצנח עם מוזיקה ברקע , תענוג!!!!
חוואייג ואלון גם היגיעו לנחיתה וכולנו חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים,אני מקוה שחוואיג יוריד כמה תמונות בהמשך,לילה טוב