כתב נושא: היום (ד') בתבור , על תנאים טובים ופקקים.  (נקרא 481 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אוהד

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
בוקר ליום רביעי אני מתעורר לצילצולו של אופטימוס , הלא הוא מיודעינו אורי, "אנחנו ניפגשים בתבור המצב ניראה מבטיח.
אני מנסה לנער את כאב הראש, פועל יוצא של יציאת הרולר בלייד הקבועה בליל שלישי במשך 30 ק"מ ברחבי תל אביב
מטייל עם הכלבה ומיד עולה על האוטו לצפון.שם את הדיסק האהוב מתכנן נסיעה נחמדה וברגע שעולה על כביש החוף
פקק תנועה, חול המועד ועבדכם לא מתייאש ומנסה לקחת ימינה לפני זיכרון וגם שם פקק, הפעם ארוך ומייסר.
כעבור יותר משלוש שעות של נסיעה מצאתי את עצמי בתבור כשרק גלשנים נותרו בעמדת ההמראה , אורי כבר יצא
לקרוס עד יבניאל  ואלעד סיני הפציע כמו להקת הסקנאים באשדוד, לארח לי לחברה אווירית.
יצאתי לאוויר עם הסיירה ועם הפלייטק 5020 שיבב בחדווה על עילוי בעמדת ההמראה אך דאג לאכזב בשתיקותיו
בגירזון שלאחר מיכן. אלעד שהמריא אחרי כבר תפס גובה והראה לי מאיפה משתין הפרודיזיין שלו.
טרמפים לעמדה בחזרה היה קשה לאתר ולכן נאלצתי לטפס את התבור כמעט במלואו עד העמדה. מזל שבאמתחתי היה הצ'ייר בג
כך שה"אקס אלפס" המיניאטורי שלי היה נוח יותר.
את אלעד וחמו אספתי ולטיסה שניה יצאנו, הפעם עם הארכוס הקשיש ורב המעללים שלי. הגעתי לגבהים של כ 700 מטר
הקפתי את הכנסיה והצטערתי שלא הבאתי עימדי את הפנסוניק להמחשה, נחיתה נעימה עם אלעד בשדה, איסוף ע"י
אופטימוס ונהיגת שטח קלה, ונסיעה הביתה.
הפעם כביש 6, גיליתי שהחיסכון בדלק (כשאין פקקים) שווה את האגרה.

מנותק elad_sinai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
אחרי ששמעתי את התחזית על התנאים היפים בתבור החלטתי לצאת מרעננה בשעה 11 אחרי 3 שעות מייסרות הגעתי לתבור המראתי עם אוהד הגעתי ל1200 מטרים יצאתי לכיוון צומת גולני, סינקים בריאים הראו לי את הדרך למטה סה"כ 30 דקות טיסה, חצי קילומטר עם המצנח על הגב עד לצומת הקרובה בשביל לתפוס טרמפים.
תודה רבה לאוהד על האיסוף והטיסה הנוספת (40 דקות מעל התבור) היה ממש כיף ושמחתי להכיר עוד איש נחמד בספורט המדהים הזה.
תודה רבה לאורי על האיסוף לאחר הטיסה השניה, ועל ה-"טיול ג'יפים" שאחרי, יופי של עבירות יש למזדה שלך.
אני מודה מודה מודה....
היום בגלבוע עלה מצנח אחד לאויר לאחר שהרוח קצת התחזקה וטרמיקות קלות הצטרפו, מהר מאוד מצא את דרכו למטה. לא היה לי איסוף למטה אז ויתרתי על התענוג. אפילו גשם קל טפטף לפני שהמצנח המריא. מזל שהבאתי את הזאגי, אם לא טסים לפחות מטיסים.