קודם כל תודה על התמיכה והפרגון. אני מקווה לתרום את תרומתי הצנועה להפוך את האתר לתוסס וחי יותר למרות שהוא כבר האתר החי והתוסס ביותר שיש על מצנחי רחיפה בעברית.
אז מה יש לנו בקנה? יש 3 מאמרים של ג'ף גרינבאום בהליכי תרגום ואחד שכבר תורגם ומחכה לאישור מהכותב כדי לפרסמו והכול בניצוחו של טדי שמגיע לו 1000 תודות על היוזמה והחיפוש. טדי,נצר וזוהר שלחו לי את המאמרים לכשתסיימו. אחרי הרבה חיפושים ללא תוצאות של מאמר על מבחני הDHV ומה ניתן ללמוד מהתקן ישי למצנח, מצאתי את עצמי בלי מאמר אבל עם המון חומר על הנושא אז החלטתי לרכז ולתמצת את החומר למאמר אחד, אני עוד בשלב הלימוד אז יש לי עוד הרבה עבודה אבל אני כבר יכול להגיד בבטחה שאפשר ללמוד המון על המצנח מקריאה והבנה של דו"ח הבדיקות שעבר, חובה לפני קניית מצנח חדש.
וקצת בקשות:
1) מי שיש לו סיפור מעניין שקשור לרחיפה או לחברה שמרחפים כמו טיסות מעניינות ומיוחדות, טיסות בחו"ל (לשובר,אוהד,עמוס),טיסות מפחידות או מהנות במיוחד, מפגשים מעניינים עם מרחפים מחו"ל או סתם סיפור נחמד שבא לכם לחלוק אותו עם כולם, כולנו נשמח אם תעלו אותו על הכתב.
2) דוברי שפות זרות (רוסית,איטלקית,גרמנית,פורטוגזית וכו') אם מצאתם סיפור או מאמר מעניין בבקשה תתרגמו אותו בשבילנו שנוכל ליהנות ממנו גם. אם אינכם רוצים\יכולים לתרגם אבל חושבים שהמאמר שווה פרסום שלחו לי אותו ואני כבר אמצא מישהו שיתרגם.
3) התעמקתם וצברתם ידע בנושא מסוים כמו איך לקפל את המצנח הכי קטן, איך לכוון את הרתמה, איך לא לשכוח את הקסדה בבית, איך להשתין תוך כדי טיסה או כל נושא חשוב אחר. תכתבו מאמר קצר ושתפו את כולם בידע שנצבר.
שמשון כל מאמר שקשור לבטיחות ולידע מקצועי אני מעביר גם אליך אוטומטית.