שלום לכולם
היום התחוור לנו (על ידי סגירת הברז מצד שרת האיחסון שלנו) שחרגנו ממספר הקבצים המותר בשרת שלנו, כדי להסביר בקצרה, מותר לנו להעלות עד 25000 קבצים לאתר (פחות משנה מה גודלם אלא כמות הקבצים הוא מה שקובע) רק שתבינו שהיו לנו בשרת תחת holywind.net מספר קבצים עצום של 78000, פי 3 ממה שמותר, מה שגרם לשרת האיחסון שלנו לסגור בפנינו את הדלתות, ונכון להיום בבוקר השרת לא איפשר כניסה לאתר
לאחר ישיבה עם התמיכה התכנית של שרת האיחסון והעלאת האתר לאויר על מנת ששנקה ממנו קבצים, הצלחתי לאחר עבודה מרובה להוריד את מספר הקבצים לחצי, וכרגע מספר הקבצים באתר הוא 36000, שעדיין זה חורג מכמות הקבצים המותרת, לעת עתה מבחינת השרת זה בסדר, אבל אנחנו נדרשים לנקוט בפעולות מנע וניקוי, כמו כן נוקתה תקיית הקבצים של הפורום (משמע כל מסמך שאינו תמונה נמחק)
בעתיד הקרוב
אני אשב ואנקה קבצים מהשרת, אנסה לגבות לאכיון קבצים, ויתכן שגם נמחוק קבצים ישנים, זו עבודת נמלים ונראה לי שיקח הרבה זמן לביצוע
העלאת קבצים שחשוב לשמור תתבצע אל ממשק הקבציים שבאתר עצמו ולא בפורום, תקיית הקבצים המצורפים לפורום תמחק בתדירות שאנחנו נקבע
בעתיד הרחוק
נצטרך לחשוב על פתרון לבעיה, יתכן ולחלק את האתר ל 2 או אפילו 3, ולהעביר את הפורום לשרת אחר, או לחלק את הגלריות והסרטים לשרת אחר, האופציה השלישית היא שרת dedicated רק לנו, אבל מבחינת עלות, לא אני ולא הפורום הנ"ל יכול להבטיח את העלות הזאת (באזור ה 160 דולאר לחודש)
כרגע אני משאיר את האופציה להעלות קבצים לפורום, לאתר, לגלריה פתוחה לכולם, אבל כמו שאני רואה את זה זה הולך להתמלא די מהר (גלריה של 500 תמונות זה עוד 500 תמונות שנוספות לאתר), ויתכן שבעתיד הקרוב נצטרך לקחת החלטות לגבי המשך האיחסון של האתר
אם יש למישהו רעיון, אשמח לשמוע
להשתמע
אמיר
נ.ב הבעיה של העלת הקבצים לפורום נפתרה