כתב נושא: למה ליגה, למה אגודה ולמה כובע בייגלה כוכבים אדום...  (נקרא 850 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ittai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
למה ליגה ומה יוצא לי מזה?
בעקבות שיחת טלפון עם שאול שני ובעקבות שאלתו מדוע ולמה אגודה וליגה, להלן הסבר.

תחילה יש לומר שבשיחה עם שאול הוא טען שהוא שואל ומדבר בשמם של הרבה חברה אשר מעוניינים לדעת למה אני דוחף את הנושא קדימה והאם זה משום שיוצא לי מזה טיסה על חשבונם לחו"ל.

דיון דומה נערך פה בפורום מזמן בהשתתפות אמיר מליק ואחרים שהקשרו המקורי היה למה אגודה.
הסברתי אז ואעשה זאת שוב עכשיו, הליגה מבחינתי ומבחינת רבים אחרים זהו בעצם מפגש חברתי המשולב באירוע רחיפה (בסביבות 50 איש). כמו כן יש בד"כ במשימות שניתנות סוג של אתגר אישי.
בליגה ניתנת ההזדמנות לכולם לרחף יחדיו בחלון זמן נתון וללמוד אחד מהשני (אני אישית מרחף על מצנח סולו בליגות בלבד).

למה אגודה ולא כך סתם לבד לקיים תחרות?
מסיבות בטיחותיות ומשפטיות נטו !
באותם 120 ₪ (שאר הביטוחים הם עניין אישי וכל אחד יכול לבטח את עצמו לבד) שהם דמי החבר לאגודה כלול: מחשב נייד (כמה אלפי שקלים), תוכנת ניקוד (1100 שקל לשנה) וביטוח אחריות מקצועית למנהלי הליגה (כמה אלפי שקלים לשנה).
לו היינו מקיימים את הליגה לבד המחיר למתחרה היה גבוה בהרבה.
המתחרים חייבים ביטוח צד שלישי וביטוח תאונות אישיות על פי חוק מדינת ישראל ולא משום שככה מתחשק לאגודה.

טיסת נבחרת לחו"ל – בעבר נתקבל מהאגודה סכום שחולק על פי החלטת הועד בין המתחרים באופן יחסי ותמיד עם השתתפות עצמית (המתחרים נקבעו על פי תקנון הנבחרת של האגודה).
לנבחרת הגיעו במשך השנים הרבה חברה חדשים וצעירים (טקסרמן לדוגמא). אדם, חגי ואנוכי איננו המתחרים הקבועים בנבחרת (שאול טוען שכך חושבים החברים). יותר מכך, את רוב התחרויות בהן אני וחגי השתתפנו בחו"ל שילמנו באופן מלא מכיסנו ללא כל עזרה מאיש או האגודה.
השנה אין תקציב נבחרת במסגרת אותם 120 שקל אשר משולמים לאגודה ומי שהיה בערב אגודה גם שמע שבכסף שנאסף מהמתחרים שנה שעברה לצורכי פרסים, נקנו פרסים למקומות 4 עד 10, כך שלושת המקומות הראשונים תרמו 100 ₪ כל אחד לטובת האחרים מבלי לקבל דבר.

במידה ויש לעוד חברים שאלות הטלפון שלי 054-4831133.
השנה הליגה עברה ליום שישי בעיקר בגלל הסולידריות של חברי רוח הקודש. אז יאללה תפסיקו לשאול שאלות ובואו להשתתף בכיף (לא לשכוח GPS ומכשיר קשר).

איתי
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
איתי תודה על התגובה וההבהרות

אני רוצה להוסיף שמבחינתי הליגה תרמה לי במיוחד בקטע של לטוס עם מנוסים ממני וללמוד מהם
לדעת מתי להמריא, מתי לצאת, מתי לצפות לחלון שנגמר, איך להסתובב בתרמיקות ביחד, ועוד הרבה דברים שתרמו לי אישית.
נושא התחרות תמיד מוסיף עניין לא משנה אם הייתי משתתף פעיל והניקוד שלי עניין אותי (אז זהו שלא) אבל זה גרם תמיד לכולם לשאוף ליותר טוב.
גם בימים קשים אתה מגלה שיש אנשים שמצליחים להגיע אל הגול, או כמעט, למרות שברור לך שהסכויים לכך אפסיים,
מניתוחים של טיסות של אחרים גם למדנו רבות, נכון זיידמן?

אני ממליץ להשתתף, לדאבוני אני כנראה שאבלה את רוב הקייץ בארה"ב / יפן/ סין / גרמניה כך שאין טעם מבחינתי אפילו להתחיל

אבישי / לשובר / שלומי, הליגה עברה לימי שישי, הצלחנו לקדם את מה שדחפנו, נרשמתם כבר?

מכיוון שלא אהיה בארץ בתקופה הקרובה, אין לי בעיה להעביר את ה GPS לימי הליגה לחברים, בתיאום עם ענת כמובן

אמיר

כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אפילו אופטימוס נרשם  :o
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ittai

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור