כתב נושא: הכתבה במוסף "ידיעות נתניה"  (נקרא 1938 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
בעניין: הכתבה במוסף "ידיעות נתניה"
« Reply #20 ב- : September 23, 2008, 09:36:03 am »
מפתיע -תגובות של טוקבקיסטים ב- ynet .
לא אין קישור כי הכוונה לתגובות כאן בשירשור.
מה אמנון ,גם רשום שאסף ורבין הוא המדריך הראשי של "דקל" והוא אפילו לא ידע שהוא כזה...
ואגב גם אילן ארז רואיין שם ועוד "בכירים" שלא נקבו בשמם, אבל הקצף יצא על דורון.
מה הוא אמר שאינו נכון?
לעניין . למרות שקשה לברור את המוץ מהתבן ואת ההמצאות של העיתון מהשטח,הנתונים נכונים ואמיתיים ושום זעקות לא יעזרו. שמו כאן מראה מולנו (אם כי מראה באיכות נמוכה,אבל מה אתם מצפים ממקומון?).
 "אני לא זוכר מצב כזה, פשוט קטסטרופה..." (ציטוט) ,דורון צודק גם אני לא זוכר צפיפות כזאת של תאונות.
 "המצב רק הולך ומחמיר...תוצאה ישירה של ההפקרה המוחלטת של התחום ע"י מדינת ישראל" (ציטוט) -מישהו חושב אחרת?
"זוהי הזנחה פושעת והפקרה של חיי אדם" (ציטוט) יש טעם בדברים לא?
"הוא נחת בטעות על בניין,על מנוף,על עץ. אבל אף אחד,לא המשטרה ולא העירייה יכולים לעשות לו כלום" (ציטוט) צודק!
"בשנת 2005 היה נסיון משותף של האגודה...האחריות הסופית הייתה עלינו,אנחנו נשאנו באחריות המקצועית והתפעולית . והתוצאה הייתה שכל מי שנפגע היה תובע אותנו באופן אישי" (ציטוט). איתי זה מוכר לך הסיפור של תביעה על כל דבר? מזל שעוד לא ניסו תביעות בגלל שמישהו נעלב...
"תחילה שילמו 850 שקל לאדםוזה הפך ל-5000 שקלים לאדם. האגודה החליטה שזה לא משתלם לה כלכלית". (ציטוט) עכשיו אתם מבינים למה אין אגודה .
"בגלל ריבוי מרחפים באופן פרטיזני שלומדים אצל כל מיני שרלטנים, רמת הבטיחות ירדה...היינו יכולים להכריז שהאתר סגור ומי שהיה מפר זאת,הייתי שולל לו את הרישיון. עכשיו גם זה לא קיים". (ציטוט) .
 באופן אישי שמתי לכלב שלי כובע שרשום עליו "מדריך ראשי" ואנשים ניסו לקבל ממנו פרטים על קורסים... lugh
"זו יכולה להיות אטרקצייה תיירותית אמיתית...אם יפסיקו להתייחס אלינו כמוקצים מחמת מיאוב,כל התחום יכול לפרוח". (ציטוט)- הלוואי.

בקיצור כל מי שהגיב בלי לקרוא את הכתבה ,עשו טובה תקראו ורק אז תגיבו.
נ.ב בעיני טוקבקיסטים הם בזויים!
יובל

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #21 ב- : September 23, 2008, 12:08:54 pm »
עכשיו משיובל הסביר והאיר את דבריו של מר דנן, ובאמת לא מצאתי כל רע בדברים שאתה מצטט פה יובל, יכול דורון דנן להכנס לפורום ולהסביר לנו למה הוא, טייס ראשי - שהיה רוצה שייתנו לו שיניים לשלול רישיונות רחיפה מאנשים, טס עם סנדלים????

איתי, לך אין זכות להעיר לו. כולנו יודעים למה!

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #22 ב- : September 23, 2008, 12:10:42 pm »
יובל, מה יהיה ?   קודם לכל תוריד את הכובע מהכלב - שלא יעלב, הוא עוד ימצא את עצמו באמצע רשימת המדריכים הראשיים כמו הקוף ההוא  בתחרות ההשקעות של הבורסה  בידיעות אחרונות  lugh

במסגרת הציטוטים שכחת להכניס את המניפסט של טרוצקי, ולנין.        פיספסת את הרעיון המרכזי, כיוון שאין ויכוח על חומרת המצב .  אבל כאשר אתה רואה בתמונה את המרחף נעול סנדלים, והוא זה שרץ לבקש שיצילו אותו מהבלגן והכאוס.   הדבר דומה לבעל המכה שזועק בבכי שיש אלימות במשפחה.
אתה בטח מכיר את הסיפור על הגוזל שנפל לשלג, והפרה שחירבנה עליו והצילה את חייו, ואת השועל ששמע אותו שורק  ואכל אותו.  ואת שלושת המסקנות, שהאחרונה היא, שאם אתה כבר בחרא עדיף לשתוק.
אז זהו אנחנו בחרא.  וחייבים לצאת מהמצב הזה, כי הדבר בנפשנו.   אנחנו חייבים להמשיך לדבר על זה  ביננו ולחפש פתרון בכוחות עצמנו, ולא להתלות בגופים חיצונים  ורשויות שעלולים לשפוך את המים עם התינוק .

ואל תתחיל איתי, כי אני לקוח שלך בפוטנציה.

שנה טובה

עופר