כתב נושא: המטס לשחרור גלעד שליט - עוד יומיים, מובטחים תנאים פיגוז  (נקרא 421 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
שלום לכולם

אני רק מזכיר שהמטס לשיחרור גלעד שליט יתקיים בעוד יומיים (יום שישי) ועל כולם להגיע
לא בכל יום נופלת בקירבינו הזכות הנפלאה לעזור למען שיחרור החטוף, ולכן על כולם להתיצב לדגל ולהגיע
עזבו את התבור או כל אתר אחר (מימלא יהיו רוחות חזקות) ותגיעו כולם כיד אחת לעמדה בנתניה, אין שיחרורים ואין תרוצים, פשוט מגיעים

אנחנו נהיה כל כך הרבה טייסים, שבנתניה לא יראו את השמש באותו יום (אני מצפה לראות לפחות כיסוי של 7/8 )
הרוח צפויה להיות חזקה וטובה, ומי שיחליט לטוס (על דעתו כמובן) יטוס במבנה לנתניה צפון עם הדגלים, אל תשכחו להביא מכשירי קשר, מצלמות, וכמובן מצב רוח טוב, את טיסת המבנה נבצע על ידי חלוקת פקודות בקשר, כמו כן, ספרו והפיצו את העניין לכמה שיותר אנשים שאתם מכירים

מי שמתכוון לטוס (על דעתו כמובן) מתבקש לטוס באדיבות ולפנות כשצריך, ביום זה גם אם יצא לנו לנחות בחוף הים, יש לחבוש את הכובע שתקבלו לקפל את המצנח ולתלות את הדגל לשחרור גלעד על תיק המצנח, כדי שיראו
להזכירכם מי שמרחף עושה זאת על דעתו בלבד, אין מארגני הארוע אחראים למי שירחף בארוע, ארוע זה איננו ארוע רחיפה
נתראה בעמדה (מי שמעוניין לעזור בארגון הארוע, להגיע לעמדה באזור 10:00 בבוקר, כל עזרה תתקבל בברכה)

אמיר
לשירשור המקורי
https://holywind.yuvdi.com/index.php?topic=3378.0
« עריכה אחרונה: September 17, 2008, 11:12:55 am על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק עמית

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
אמורה להיות ליגה בסוף שבוע הקרוב
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק idomohar

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
עקב צפיפות באיזור מגרש החניה יש להניח שאנשים יחנו את רכבת על הכביש, במקום שלא ניתן לראותו מהעמדה או מהאוויר, לכן אל תשאירו כלום ברכב שעלול לגרום לחלון שלכם להתנפץ לרסיסים.

פרט לזה אני מאוד מקווה שאני באמת אגיע, זה עוד בסימן שאלה כרגע...

יש מישהו שמגיע מירושלים???