תחילה אני אשמח להודות ליוגי ולאמיר על המחמאות, זה כמובן נותן עילוי חיובי לפרודוקטיביות שלי

לגבי המלבי יוגי, אתה צודק ומתפקידי היה לצלמו, מה אפשר לומר אני סך הכל בן אדם ועושה טעויות.
כמו כן היתי צריך לערוך יותר קטעים של החלק ליד ים המלח ע"מ להמחיש את יופיו של המקום, וכן את
העובדה שלא מעט אנשים מקימים שם מאהל וישנים שם בינות העצים המצילים, ומוסיקה בוקעת
בלילות מתופים גיטרות וחלילים ומפלחת את הלילה בחן נוגה.
ושי לעונג וכבוד הוא לי שמניוזילנד הרחוקה מצאת זמן לצפות בסירטון ותודה על הטיפ החשוב "הנדלינג"
אני חושב שהצדק עימך ויש להתאמן על הנפות ברוח חלשה גסטית ורוטורית כפי שעשינו שם, שכן הצילומים
היו רק של הנפות ולא של המראות , והדבקתי אותם בעריכה רק כדי שנוכל לראות אנשים ולאו דווקא מצנח
מלמעלה או מרחוק.
ושוב חשוב שמדינת ישראל תראה את צדדיה החיוביים בכל דרך שהיא. מצנחי הרחיפה והסירטונים באתר הינם
נידבך חשוב בהבאת הכוס המלאה של מדינתינו עמוסת הבעיות והסיכסוכים. כשהיתי בהודו כל מה שאנשים
ידעו לספר על ישראל היה קשור לעימותים ולא פלא שניבחרנו בסקר המקיף 33 מדינות למדינה המזיקה ביותר
בעולם כשאחרינו במקום השני אירן.
אני אישית דוגל במוטו כי המצלמה הינה נשק חזק בהרבה מכל רובה או טיל. והיכולת להפיץ את צדדיה החיוביים
של ארצינו בעיניי, הינו הנשק האולטימטיבי למניעת מילחמה. האתר שלנו מופץ בכל העולם ובזכות זה אמיר
אתה צריך לקבל צל"ש לא רק מחברי רוח הקודש כי אם מהמדינה עצמה.
אוהד סחלב סוכובולסקי.