(ארוך. סליחה)
עכשיו לילה. בדיוק התעוררתי אחרי שצנחתי למיטה קצת לפני 6 בערב.
החיוך מאיים לקרוע את תנוכי האוזניים - בעיקר בגלל החוויה החברתית... על חוויות הטיסה המאכזבות בשישי אני משתדלת לא לחשוב (פירוט בשרשור נפרד) ומקווה שמחר אוכל לפצות את עצמי קצת בארסוף.
הערב:
הגעתי. שמעתם - נכון? הגירזון המהנה ביותר שגירזנתי עד כה בחיי. האוויר היה כמו חמאה על אש נמוכה, היתה לי טיסה קצרה ונפלאה... מי שלא ניסה - הפסיד! זה גם לא כל כך נורא לנחות למטה כשלא חמסין שואה. אח"כ האיסוף עם אילן בקר - מוזיקה נפלאה ובירה קרה (אם זה לא היה חינם, זה בטח היה נורא נורא יקר!).
הלילה:
היה תענוג ואושר צרוף להיות בחברתכם. אחרי שהשירה בציבור נמאסה והבדיחות נגמרו...חזרנו לדבר על רחיפה. אותי זה ריגש: ישבנו במעגל כולם.
עגור וסיתוונית, חדשים וותיקים, צעירים ו... צעירים פחות

, גברים ו... אני (ענת בדיוק הלכה).
סיפורים, חוויות, וגם ויכוחים. אם היה אדם מן הישוב מקשיב לשיחה, אני די בטוחה שהיה שומע סינית מדוברת... אבל אנחנו - בעיניים בורקות - מאזינים, משתפים, נהנים סוף סוף לנהל שיחה עם חברים שלא מסתכלים עליך במבט של "אוף - עוד הפעם היא התחילה לקשקש על מצנחי רחיפה"...
הבוקר:
קמנו מוקדם. התאכזבתי שלא היתה לנו טיסת בוקר. מי שהיתה לו סבלנות, חיכה - ומי שלא ירד לכינרת. הבוקר עבר לי נורא מהר, והטיסות איכזבו אותי (אבל רק בגללי - היו מי שממש חגגו!). ארוחת הבוקר היתה נורא טעימה (בוודאי גם הודות לחברתם המקסימה של הינדי, סחלב ופוקה (

צילי - מתה'לייך).
כמה משפטים ותודות על האירוע הנפלא הזה:1) איתן שבירו, אמיר וענת מליק. אנשים יקרים ונפלאים! איזה מזל שיש לנו אתכם!!! תודה על הארגון, תודה על הרוח שאתם מביאים לתוך הקהילה. פשוט תודה.
2) צחיק. יצאת מלך עם היציאה על הוואריו בלב!
3) אדרי. אתה מלך. קירוב הלבבות עושה טוב לכולם! אני ממש מאושרת מהענין הזה!
4) שימי וחניכי סיתוונית. היה מאוד נעים להכיר ולדבר איתכם. מקווה לראותכם באירוע הבא של הרוח.
5) גבי - יצאת גדול! שכולם ידעו: פרוייקט ניקיון העמדה מלכלוך שנאסף באירוע
וגם מליכלוכי העבר היה בניצוחו של גבי! תודה. עכשיו באמת יותר נעים.
6) אמיר קארו. ברוך שובך. היה לי הכבוד והעונג לטוס לצידך סוף סוף. שמור על הרגל.
אוהבת אתכם מאוד,גולדי.