מכיוון שהיום יורד גשם ולא בא לי לקרוא אז אכתוב כמה מילים
הגעתי לספרד לפני 3 ימים למקום שנקרא פידרהיטה לקורס טרמיקות ו XC אצל בחור בשם סטיב האם.
מקום שנמצא כשעתיים וחצי ממדריד לכיוון צפון מערב
בקבוצה שלי יש בעיקר גרמנים חביבים דרום אפריקאית וויאטנמית אחת, למעשה הרוב כאן מתכונן לתחרויות שבוע הבא
הקורס בנוי בעיקרון מ 3 טיסות ביום לפעמים 2 אם הולך טוב, סטיב ממריא איתנו ומדריך אותנו מן האוויר, משתדל לתת מינימום הערות ולאחר מכן מדסקס איתנו את הטיסות, סטיב הוא סוג של פריק טיסות מרחק ולכן יש המון מה ללמוד ממנו, נותן המון הסברים על מזג האוויר, ובכלל הבחור גר כאן כבר 10 שנים ויש לו אלפי שעות טיסה
ביום הראשון היו לנו טיסות מעולות , טסנו לכיוון אוילה שזה הקרוס הסטנדרטי כאן כ 50 קמ.
ביום השני עקב רוח דרומית עלינו לעמדת המראה שונה מהעמדה הרגילה , אמנם הייתה טיסה קצרה אבל בשבילי הייתה מדהימה הגעתי לצוק תלול מעל לקן של נשרים עם משפחה שלא ממש התלהבה ממני אבל אני לא אשכח את התמונה הזאת, חבל שלא הייתה עליי מצלמה.
אני חושב שאתמול התחלתי להבין בעצם מה המהות של מצנחי רחיפה - היכולת להמריא ולנחות כמעט בכל מקום ולהגיע למקומות שלא היית מגיע עם שום אמצעי אחר,,,
היום המראנו אבל לאחר ההמראה הגיעו עננים כבדים ולכן כולנו ירדנו יזום חוץ ממיקי שהחליט להישאב לתוך הענן ולמזלו הצליח לברוח לאחר כמה קריסות..
העננים האלה הביאו ברד כבד,
אתמול פגשתי את בורקהרד מרטין האגדי למי שמכיר) וטסתי איתו, הוא כמובן הצליח להגיע לבסיס ענן מהעמדה הדרומית שהיה ב 3400 מטר ולנחות בפידרהיטה.
טוב מספיק להיום
אגב סטיב מוסר דש לאיתי ולשי