בעיקר בשביל מי שיותר חדש ממני (יש כאלו... נכון

)
ביום חמישי באמת היה לי גירזון קצר ונפלא. המראה יפה, נחיתה די טובה... הייתי יכולה להיות גאה בעצמי מאוד... ואז הגיע יום שישי עם 2 טיסות שהורידו לי את האף חזרה לקרקעית*** (ת'אמת: טוב שכך...).
מסקנות פרטיות מסוף השבוע הזה:
1) המראות במבוא חמה זה לא המראות בארסוף (כאילו דאאאאאא!!!). יש לי עוד הרבה מה ללמוד. ארנון אומר "נתניה מקלקלת" ועכשיו אני מבינה למה הכוונה.
2) 5 שעות טיסה בהרים זה לא ממש נקרא ניסיון. איתי דיבר על הענין הזה בערב בטיחות שהיה לנו. הוא דיבר על זה שאנחנו מפונקים... הוא צודק!
3) זה שארנון הולך הביתה, זה לא אומר שנגמרו התנאים לטיסה. כעסתי על עצמי מאוד כשגיליתי שבעצם הייתי יכולה להרוויח עוד טיסה ואולי אפילו עוד 2 טיסות אם לא הייתי מתקפלת מוקדם.
4) תכנון שדה נחיתה זה א-ב. כן! זה בסיסי! כן. זה נאמר לי עשרות פעמים בעבר. כן. רק עכשיו אני חושבת שבאמת הבנתי את זה לעומק, אחרי שיכולתי לראות את האבק על כבלי המתח הגבוה.
5) נחיתה באפס רוח זה דבר שטוב לתרגל... אבל מזל גדול שיש לי את הנעליים של לשובר!
6) חשוב מאוד לבדוק את החופה לפני כל הנפה! רוצה בהזדמנות זו לומר תודה לשלמה ניסן שמצא חתיכת ברזל שעשתה לי מאקרמה במיתרים.
וכמו בכל משוב, צריך גם קצת חיובי... אז:
1) אני מאוד גאה בעצמי על ההחלטה לבטל המראה ביום שישי... רק בגלל שגיליתי שהסתובבתי דרך הצד שאני לא רגילה אליו... נכון שבעצם - הסתובבתי בסדר... אבל זה בילבל אותי והפחיד אותי. אם יש ספק - אין ספק. טפיחה עצמית על השכם.
2) היו לי אחלה נחיתות, ואחלה תיכנוני פיינלים.
לילה טוב.
מחר בארסוף.
*** חחח. מזכיר לי את הבדיחה עם הגמל...