כתב נושא: פשוט לא יאומן כמה נמוך אפשר לרדת !  (נקרא 843 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

matmon

• אורח
פשוט לא יאומן כמה נמוך אפשר לרדת !
« ב- : August 06, 2008, 11:03:02 pm »
מצטער אבל אתם חייבים לקרוא את זה.... אני בתור חניך לשעבר שעדיין מחכה להסמכה ( כי פשוט נגמר לי הנייר טואלט בבית) הוסמכתי בS.M.S , חורה לי לראות איך כל פעם זה שאין לנקוב בשמו מצליח להפתיע ולרדת יותר נמוך  :-[

לאנואל כתב כך בפורום רוח הקודש..

לא היה בדעתי להתכסח עם מי שנחשב היום ראש עדר הבהמות שהולכות אחריו נהי כזה בעיוורון מוחלט.. אבל אם כבר פתח את הפה, מוטב שהעדר של לנואל ידע קצת פרטים על הבהמה ראש העדר שלהם..
לבוא ולקרוא לי "כל אידיוט" מצביע על תיסכול שאין לו סוף. אני מבין עד כמה חדל האישים הזה מתוסכל לאחר שהצבתי רף ברמת התנהלות שהוא והליצן שלו בניו זילנד לא יודעים ולא מכירים.
עוד אומר את זאת... הדבר היחידי שיש ללנואל שאיתו הוא מחזיק מעמד בענף הזה, זו קליפה ! הקליפה החיצונית שלו, החזות הגרמנית שלו... זה הנכס היחידי שלו, והעדר כמו עדר, לא מעניין אותו קצת עומק או אופי, או מקצוענות ורצינות לישמה, העדר הולך אחרי מה הוא רואה בפלאקט, בקליפה, מה יש בפוזה. ולנואל אמנם אלוף בפוזה, אבל חוץ מפוזה אין שם כלום. ריק ! אפס ! העובדות והקבלות שהוא מביא איתו כאשר הוא מושך עדר איתו, מדברות בעד עצמן.
ללנואל יש את כל הסיבות להחריש וללמוד איך מתנהלים בענף הרחיפה. ללנואל יש את כל הסיבות להתבייש במה שהוא מביא איתו כרקורד מקצועי. ללנואל מוטב הייה אם הייה פעם אחת לומד מאנשים שעושים ולא מדברים.
לנואל מקפל זנב כמו חתתלתול כנוע, כאשר אלמוג מדבר. עד היום, חוץ ממני ומאיתי אלמוג, לא ראיתי אף אחד מעמיד את לנואל במקום האמיתי שלו בעולם, לא במיקום של הפוזה אלא בערך האמיתי שלו. ולנואל מוטב יחריש, יתחבא במאורת עכברי החוצות אליה הוא שייך, ולא ידבר...

יש לי עוד דברים לאמר, אך אני, בהבדל קטן מלנואל, לא מפסיק לאמר אותם במעשים. החניכים שלי, הבוגרים שלי, ושאר הקהילייה שאינם חלק מהעדר של לנואל, מכירים ומוקירים את המפעל שלי, הם הדיבור שלי, הם הפה והדברים שיש לי לאמר. אני מדבר במעשים, בהישגים בקידום הענף, בהעלאת רמת המרחפים בארץ..
ולנואל מה ? אפס !
על המילה המכוערת הזו בפורום של העדר, יהיה לי עוד מה לאמר וזה יבוא בהמשכים.
אני יכול להצטער שזו האווירה, כך היתה האווירה בימים של העעעעגגגודדדהההה וכך הם היום.
כל עוד יהיה לנואל בענף הזה, הענף ימשיך להיות בושה וחרפה ותאונות יהיו ויקרו, לא בגלל לנואל, אלא בגלל שלנואל היה הסיבה המרכזית לכך שהעעעגודה התפרקה והחזירה מנדט והתאונות שהוא גרם לאנשים והאווירה הזו שהוא מכניס לענף...
המילה הזו בפורום של העדר, תהדהד לזמן רב..

1. לנואל חושב בשפורומים שאין אף אחד מלבדו, והמילה האחרונה. מי שמעז להרים שם בעדר ראש - מורידים לו את הראש, את הכבוד, את הפנים. האחים לעעעעענננווואאאאללל לל חושבים שהספורט הזה שייך להם. הם המציאו אותו. העדר בפורום רוח הקודש העדר של לנואל.

2. האחים לנואל כאשר ניהלו כאן בית ספר לרחיפה ושלטו בעדר של העעעעגגגדווודדדהה ללא כל מפריע, הרסו את ענף הרחיפה בארץ, גרמו למספר לא ידוע של תאונות עקב רשלונות מקצועית, עקב חוסר ידע בהדרכה, עקב רדיפה אחר בצע כסף, ומי שבעצם משלם זה כולנו ובמיוחד העדר של לנואל..

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: פשוט לא יאומן כמה נמוך אפשר לרדת !
« Reply #1 ב- : August 06, 2008, 11:12:42 pm »
פעם אחרונה שקראו לי "עדר" הלכתי יום שלם בביה"ס ועשיתי "מווו....". (אחרי זה זרקו אותי הביתה ליומיים)

וזה מה שיש לי להגיד בנושא.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק solan2

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #2 ב- : August 06, 2008, 11:41:49 pm »
צחי... לאמר מילא אבל מה עם לעשות ??? תעיף ת'ערמת גיבובים הזאת אולי ?

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #3 ב- : August 06, 2008, 11:45:50 pm »
עזבו, תנו להודעה לרדת למטה מהר ולהעלם מדפי הפורום.
חבל על הזמן. יושב בנאדם בבית ולאט לאט מתחמם לו הראש מפעילות יתר. עד שיוצא עשן מהאוזניים.

כשהוא נחמד הוא נחמד. כשלא פשוט צריך לנשום עמוק ולהגיד תודה לאלוהים שאני כן בריא בנפשי.

לאאאעעענואאאעעעל, דבר איתי בתורכיה...
שלך
מוהר העז, שארגן לך קורס בתורכיה חינם בהתנדבות על חשבון זמנו הפנוי  ::)

מנותק שי לנואל

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #4 ב- : August 07, 2008, 07:42:13 am »
למה שאול למה כך
אני ליצן מצחיק או בשפת ההוא שתמיד דופקים אותו אני "ליצן העדר"
סוף סוף מישהו מכיר בעובדה שאני מצחיק (חוץ מאישתי שחוקי הנימוס מכריחים אותה)

חה חה חה........

יאללה ביי
 ליצן העדר

מנותק ניר אלטשולר

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
« Reply #5 ב- : August 07, 2008, 08:12:26 am »
שרשורים כמו זה הם הסיבה לפתוח את המחשב עם הכוס קפה של הבוקר.כן ירבו  lugh

מנותק Dmitry

• הגעתי לאוסטרליה
  • NOVA MENTOR M / NOVA JAMBOO 33 / NOVA TYCOON S
    • דוא
אין סוף למזל טוב
« Reply #6 ב- : August 07, 2008, 08:16:28 am »
יפיפיה של עבודת-PR! =))

בכבוד רב לתחום תעופה,
ד.
דמיטרי

נובה ישראל

darkgliderz[at]gmail.com
Tel. 052-6073119

מנותק Mano

• מצאתי פסיפס
  • לא כל מה שאפשר לעשות מחר צריך לעשות היום...
    • www.evtec.biz
    • דוא
« Reply #7 ב- : August 07, 2008, 08:42:08 am »
נשאר עוד מספר כינוי וי פנוים  "ליצן החצר", " ליצן ארסוף" "ליצן נתניה", ו"ליצן געש" מי רוצה... פעם ראשונה.. פעם שניה ... נמכר ל hug

itzko

• אורח
« Reply #8 ב- : August 07, 2008, 09:53:39 am »
עכשיו אני מבין למה איתי אלמוג התכוון שאמר פרות מעופפות sheep lugh