כתב נושא: היום בתבור : מי שלא חתכו אותו שירים את היד  (נקרא 972 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
היום בתבור, רוח דרומית באזור ה 20 קמ"ש אינברסיה בתחתונים ו 40 מצנחים באויר, משמע = המון מצנחים בו זמנית ברצועת עילוי צרה יחסית, תרמיקות שנכנסו גרמו ל30 מצנחים להסתובב בו זמנית באותה תרמיקה, לפעמים חלק לאותו כיוון ולעיתים לכיוון השני,

הבעיה שאני רוצה להעלות היא לגבי חלק מהמרחפים שפשוט לא מסתכלים לאן שהם פונים, או מסתכלים לכיוון הפניה לאחר שזו כבר בוצעה, היו גם מרחפים שפשוט הסתכלו על המצנח שלהם והתחילו פניה כאילו אין אלוהים, ולמזלי צעקתי להם באויר ולמזלי הגדול יותר הם גם שמעו, כאילו הם סומכים על זה שנצעק להם כשהם פונים.

מה יהיה? אתם רוצים לטוס בעצימתעיניים, לכו לטוס במקום מבודד ואל תבואו למקום עם המון מרחפים, אם אתם לא יודעים את חוקי הדרך או איך לטוס זהיר אל תטוסו איתנו, זה מסכן אותנו, ומהתנגשות של 2 מצנחים אף אחד לא יווצא מזה טוב

חוץ מזה שזו היתה הטיסה הראשונה שלי בתבור מזה שנה וקצת, היה נהדר, טיסה של שעתיים שנגמרה בשרונה, היה עשר ועד עכשיו כואב לי כל הגוף (לדעתי מהאמוק של מספר המרחפים)

יאללה חומוס שרשר את התמונות, אני צריך חדשות לדסק טופ, ומי שמעוניין לשרשר כאן מה היה לו בתבור אז גם מוזמן

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק עמוס פרל

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
נכון היו הרבה מצנחים ולכן המצלמה תפסה את כל הכנרת
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
המקום נימצא מערבית לצומת עין המיפרץ כמדומני,בתחילת דרכי הייתי מיתאמן בהנפות במיגרש שניראה פה משמאל,משם אתה ממריא?
הצורה של הבריכה\שלולית ממש קופי לכינרת יופי של תמונה gogle 

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אמיר מהתאור שלך אפשר להבין שהיו הרבה אהל האמת שהיו רק אחד או שניים כאלו (וזה מספיק לגמרי) שטסו בלי להביט לשום כיוון ובלי להתחשב באף אחד אחר, פשוט לא יאמן כמה בלגן יכול לעשות מרחף אחד שחותך את כולם וטס כאילו שהוא לבד לגמרי.

ולמי שלא שמע את הצעקה שלי בקשר - בעוד אני מסתובב בטרמיקה מיודענו "החותך הסידרתי" שהיה בדיוק בגובה שלי החליט שזה המקום הכי טוב לעבור לצד הדרומי של התבור ופשוט טס ישר דרך הסיבוב שלי, לא להשתלב בסיבוב, לא להקיף ,כלום כאילו אני בכלל לא שם ,ולמרות שצעקתי לו בקשר "*** אתה חותך אותי יה דפוק!" המשיך ידידנו וטס ישר העיף אותי החוצה מהטרמיקה והמשיך דרומה בקו ישר. תודה!.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק solan2

• מצאתי פסיפס
    • דוא
צחי אמיר ...
זה בדיוק הזמן לשמות פשוט הפיצו את שמו , זוהי הדרך היחידה ללמדו חוקי דרך . על כול שיטה אחרת הוא פשוט מצפצף .

שאול

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
המקום מזרחית לחוף הים הדרומי של עכו נקרא חוף הסוסים.
נועם מאיפה אתה?
המקום קו אווירי 8ק"מ מביתי ביסעור

מנותק עמוס פרל

• הגעתי לאוסטרליה
  • המקום האהוב עלי
    • צביעה תעשייתית,צביעה תעופתית ,החדרת הליקוייל ודפוס משי
    • דוא
נועם צדקת  בדיוק מהמגרש חניה אני ממריא
ולא רע להתאמן שם בהנפות
אתה גר באיזור ?
אופטימטל צביעה תעשייתית וצביעה תעופתית
http://optimetal.co.il
ערוץ היוטיוב שלי
http://www.youtube.com/user/optimetalvideos

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
אין זה המקום להלבין פני חבר ברבים, בסך הכל הוא חבר של כולנו, ובכוונה השתמשתי בתאור כללי של המצב ולא ירדתי לשמות.
כמו שאבישי מלומדי כתב כאן לפני שמילים יכולות גם להרוג, ממש אין לי כוונה לפתוח בדיון שיהפוך להיות אישי
זו לא המטרה של הפורום, רציתי רק להבין איך יתר המרחפים הרגישו היום בתבור עם הצפיפות וכו

אני כבר אתפוס דיבור צפוף עם המרחף המדובר (למרות שזו לא תהיה הפעם הראשונה בנושא)

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
בוקר טוב ,אני במקור מקיבוץ מצובה ועד לפני 10 שנים עוד הייתי מיתגורר בצפון אז אני מכיר די טוב את האיזור,ליאב אתה מיסעור?תימסור ד"ש חם לזיו רוזנבליט ממני hug

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחיק ומליק - מנקודת המבט שלי   - היה ממש מפחיד לרחף ביחד עם כל העדר !
לאחר רבע שעה של טיסה ב"חברותה" כאשר אני עסוק בעיקר ב- איך לא להקלע לתאונה כאשר אני מוקף בצפיפות רבה בחופות שמנסות ( ביחד עימי ) לנצל כל טרמיקה  , ניסיון לצפות את טיסתו של זה שטס ליידי , התחמקות מטייסים שעלולים לסכן אותי   ( כולל ה"פוחז הירוק " המדובר )
  הגעתי להחלטה כי -דיי , נמאס להיות טרוד בהכל חוץ מטיסה -  והחלטטי לטוס כנגד עיקרון העדר . נכון - ויתרתי על טרמיקות מסומנות על ידי אחרים - אבל הרווחתי טיסה כיפית ומדהימה . טרמיקות היו בלי סוף ובכל מקום , בקרבת ההר ומחוצה לו כאחד , וממילא האינוורסייה היתה נמוכה מאוד ואף אחד  ( כולל אותי ) לא הגיע לגבהים מדהימים . היה יום טיסה מהנה ומאתגר כאחד . טירמולים בלי סוף , עליות וירידות  , יציאה מההר וחזרה להר , וחוזר חלילה . בסופו של יום לאחר כשעה וחצי של טיסה נחתתי בשדמות דבורה  - עייף ומותש אבל מבסוט עד גג העולם - ולסיום מושלם ארוחה ביחד עם גורדון  , אייל וידר ומשה גרד במסעדת כפר כמה ( יו  - כמה שהייתי רעב וצמא )
המסכנה שלי היא שלא רע בכלל לפעמים להיות נגד הזרם   , לפרוץ את עיקרון העדר - ובכלל  המרחב האוירי כ"כ גדול ומי קבע כי רק בנקודה ספציפית יש טרמיקה ? כל הכיף זה לחפש טרמיקות במקומות שאף אחד עוד לא מצא והגיע אליהם , להתחיל לטרמל , ולראות איך פתאום מצתרפים אליך עוד ועוד חברים
היה אחלה יום
אח"כ שחררתי אנדרנלין בטיסה בעמדה בנתנייה - גם שם היו תנאים מצויינים ( היה מאוד מעניין בעמדה בנתנייה אבל זה לשרשור אחר )

מנותק liav

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אמסור ד"ש לזיו  :)

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אילן גם אני השתדלתי לברוח מהעדר אבל לפעמים העדר בא אלי, בסוף עלינו בטרמיקה בצד הדרומי וידר,גונן,אני ועוד מצנח שלא זהיתי מי זה, ב750 וידר והבלתי מזוהה חזרו מערבה, ב800 גונן חתך מזרחה ,המשכתי לבד עד 900 וגם יצאתי מזרחה, בשדמות עוד טרמיקה ל 900 ונחיתה בשרונה.
אם היינו יוצאים כל הארבע ביחד הסיכוי שלנו להגיע רחוק יותר היה טוב יותר.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק גונן גל

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחי

מסכים עם ההערה שלך,

כנראה שהספורט הזה הרגיל אותנו יותר מידי להיות "זאב בודד".

גונן