קהילת הרחיפה/דאיה הגדולה בארץ > פורום פרסומי/למכירה
מנוע למצנח רחיפה
צחי רייל:
מה גם שלפי ההרשמה שלך לדף הקשר יש לך אסטרה 28, המצנח הזה יוצר ב1992 ואין שום סיכוי שבעולם שהוא עדיין תקין לטיסה. גם אם הוא היה בניילון במחסן עם טמפרטורה קבועה של 4 מעלות.
המצנח הזה לא מתאים לטיסת מנוע ומאוד לא מתאים למרחף מתחיל ,זה מצנח תחרותי לטייס עם יכולת הטסה גבוה מאוד (שיש לו לפחות כמה מאות של שעות טיסה על מצנחים אחרים).
אני מציע לך מכל הלב להוריד הילוך עם ההתלהבות שלך ולהבין שאתה הולך להיות תלוי באוויר על הדבר הזה ואם הציוד לא יהיה תקין ו/או אתה לא תדע לתפעל אותו כמו שצריך אתה תתרסק, זה לא אופניים ובאוויר אי אפשר לעצור באמצע.
בהצלחה.
מגן דוד:
אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה ליפני שאני מתחיל להיתלהב .
ואים אני יגיע למסקנה שהוא לא מתאים אז נעשה משהוא בנדון
לפי מה שהבנתי מזה שמכר לי אמר לי שזה דווקה למתחילים היה לו לוגו של ראיית חשבון
עים הטלפון מודבק על המצנח והוא גר בראשון ואין לי שום סיבה לא להאמין לו כי ניראה בן אדם אמין אז מה עכשיו אתם אומרים שזה לטייס שצבר מאות שעות אז בסדר גם אני אצבור שעות מה לעשות אין לי כוונה לקפוץ מצוקים ולדלג מעל ההרים כבר בהתחלה
ניצבור ניסיון וניראה .
חג שמח :)
idomohar:
דוד,
האנשים פה באמת בלהט של להסביר לך שאתה לא בכיוון הנכון לא כי כולם רוצים לראות אותך עושה שטויות אלא מפני שאתה באמת לא בכיוון הנכון.
בדיקה שנתית של המצנח הזה במפעל של עפקו (היצרן) תעלה כמה מאות שקלים. בבדיקה ייתגלו וודאי מיתרים רבים שכדאי להחליף (סביר שאת כולם) ויגידו לך שמצב הבד לא טוב. אומר לך את זה הבחור שמידי פעם עושה בדיקה שנתית למצנחים של עפקו - אני עובד שם - ורואה איך נראים מצנחים מ 92. נניח שהבד עוד במצב סביר, החלפת מיתרים תעלה לך יותר ממה שעלה לך המצנח. אפילו הרבה יותר.
זאת ועוד
חפש את המצנח הנ"ל באתר PARA2000. המרכז אינפורמציה לגבי רוב המצנחים שיצאו איי פעם בעולם. שם תגלה שהמצנח הזה הוא מצנח תחרותי. אפילו שברו איתו שיאים בזמנו. התקינה שלו DHV2-3 מסבירה שהוא מתאים רק לטייסים עם 500 שעות בשנה. לסבר את אוזניך יש פחות מעשרה טייסים בארץ שטסים על מצנחים כאלו כיום. ואף אחד מהם לא היה לוקח סיבוב על האסטרה שלך. באחריות. בטח לא עם מנוע על הגב.
יש סיכוי, שלמרות שאתה לא בכיוון הנכון, תגיע לגיל מופלג. אבל אם אכפת לך מעצמך, תשקיע קצת כסף והרבה זמן, ותעשה את הדברים נכון.
יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה:
אולי מישהו יתן לו את הטלפון של האיראני ,נראה שיהיה להם (לזמן קצר) הרבה במשותף...
צחי רייל:
דוד אני ממש לא כותב את הדברים כדי לבלבל אותר אלא מתוך דאגה מכך שאתה הולך לעשות טעות גדולה בלטוס על המצנח הזה.
בעבר היה לי את הסופרה (סופר-אסטרה) שהוא בעצם אסטרה עם גלייד קצת יותר טוב ועוד 3 קמ"ש במהירות המקסימלית ויצא לשוק שנה אחריו. על המצנח הזה יש לי כ 500 שעות טיסה ותאמין לי אתה לא רוצה להיות עליו באוויר!. המצנח מאוד תובעני וצריך מיומנות רבה להטיסו. הוא אגרסיבי מאוד בתגובות שלו ,יש לו נטייה לספינים בפניות חדות וקיפולים הם דבר שבשגרה. שזה בדיוק ההפך ממה שמצנח צריך להיות לטיסה עם מנוע.
אין לי שום אינטרס כלכלי או אחר כאן, אני לא מדריך שירוויח על הקורס ואין לי מצנח אחר למכור לך, אני פשוט מכיר מקרוב את מה שאתה הולך לטוס עליו.
אבל ביננו אם הייתה לומד רחיפה מסודר ורק אחרי זה קונה מצנח ורק אחרי זה מחליט אם לטוס מנוע או חופשי (כמו שכולם עושים) הייתה יודע לא לקנות את המצנח הזה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה