כתב נושא: אז מה היה לנו היום בזכרון?  (נקרא 560 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אריה לשובר

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אז מה היה לנו היום בזכרון?
« ב- : May 01, 2008, 03:40:36 am »
א- טדי קבל בחזרה את ELLUS2  שלו כמו חדש.
ב-לטדי יש היום גם EFFECT מתוקן ותודה לאילן גדריך שבזמן שאני התעופפתי לי עזר לטדי ורק אח"כ יצא לטיסות שלו, אחת מקומית לזכרון והשניה לגשר המוקם על כביש 6.
ג- וזה הכי חשוב לטדי מגיע מברוק על הקרוס הראשון מזכרון hug (הוא בטח כבר יספר פרטים)
ד- יישר כח לטדי על האיסוף שלי משער הכלביה של קבוץ משמר העמק, מולו נחתתי ליד שדה חיטה, לאחר טיסה משגעת, לאור ואדי מילק עד לאחרי אליקים ואז פניתי בהדרגה דרום מזרחה  לכוון  כביש יוקנעם מגידו. שלוש כניסות כמעט לעננים וטרמיקות של 5 מ"ש וסינקים של 4.7 מ"ש. הרוח היתה כל הדרך צפון מערבית חזקה היו קטעים שטסתי עם הגב לרוח והGPS הראה מעל 60 קמ"ש.
החיוך שמרוח לי על הפרצוף יחזיק לבטח עד חג השבועות לפחות....  ;D ;D ;D
ה- אילן תשובה  שהמריא מיד אחרי בסביבות אחת ורבע, נחת שוב פעם,  ליד קבוץ גל-עד (כנראה שהוא אוהב  את המקום הזה יות מאשר את כביש ואדי ערה lugh, מעניין למה?.
ו- איפה אחרים נחתו אני עדיין לא בררתי אבל את הגלשן של גרסט ראיתי מתוך חור בענן כאשר הוא תירמל קרוב ליוקנעם.
ז.היו שמיים של מליון דולר  והכל הרים, כן ירבו ימים כאלה כל העונה.
ח.אלעד סיני עטרם המריא כשעזבנו בשעה שלוש וחצי
כנראה שאיבדתי את החיבור של הGPS, האם יש למישהו חיבור המתאים לETREX LEGEND של GARMIN?
והאם המישהו הזה יכול גם ללמד אותי להשתמש ב LEONARDO? אני בוש ונכלם לא יודע להשתמש בזה.
ניסיתי להעתיק ידנית הTRACK של הטיסה וזה מה שיצא  gogle מצחיק נכון? lugh
אריה לשובר
SOL PARAGLIDERS DEALER
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
בעניין: אז מה היה לנו היום בזכרון?
« Reply #1 ב- : May 01, 2008, 04:11:56 pm »
אין הרבה מה לספר: המראה קלה יחסית, כמה טרמיקות אספו אותי לגובה 300 מטר מעל העמדה (400 מעל פני הים)  ובגובה הזה בדקתי את מהירות החדירה - היתה  0 שזה לא מצב נוח, אז שמתי גב לרוח.
המשכתי לטפס כל הדרך מעל זכרון כי הייתי תחת ענן, אבל מאחורי זכרון הענן פשוט נגמר, ונכנסתי לסינק כל הדרך עד הקרקע מול המחצבה, שם נחתתי. תודה לשגב שדאג לי  ובא לאסוף אותי בחזרה לעמדה.

אגב, למי שנוחת אי פעם מול המחצבה - זה כמו בד עם פרוסוטי (חדירות) נמוכה: הכל מלא חוטי חשמל מכל עבר, ואתה מבחין בהם רק כשאתה יודע שאתה נוחת...

בסך הכל, היה ממש טוב.
רק טיסות טובות

מנותק sefidori

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : May 01, 2008, 04:32:42 pm »
למזלי שם עוד לא יצא לי לנחות אבל אשמח לקבל כמה טיפים לגבי נחיתה אפשרית במקום הסבוך הזה.
אני מבין שאתה אומר " מול המחצבה" הכוונה היא לצד הדרומי של הכביש (מצד ימין לכביש).
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
« Reply #3 ב- : May 01, 2008, 07:57:01 pm »
ספי,
כן, מימין לכביש. הנקודה המדויקת היא מימין לחיבור של כביש שמחבר את כביש היציאה מזכרון לכביש ואדי מילק. יש שם שדה קצור צר וארוך שכיוון שלו גם התאים לכיוון הרוח וגם לא היו מעליו חוטי חשמל - למעשה עשיתי שמניות מעל קוי המתח בצד הדרומי שלו. לא היה שום קטע מסוכן כאן אבל ריבוי קוי המתח באיזור די מלחיץ.

שרק כל יום יהיה כזה.

טדי

רק טיסות טובות

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : May 01, 2008, 08:12:19 pm »
טדי 400 זה קצת נמוך לצאת לקרוס בקו ישר עדיף לצאת עם טרמיקה, ואם כבר היה ענן שמרים היה עדיף לעלות עד בסיס ענן או קצת לפני, ככה אתה גם צובר יותר גובה לגלייד וגם צובר מרחק שאתה נסחף עם הענן והטרמיקה שלו, ובסופו של דבר מגיע יותר רחוק.

מברוק. hug
don't fly faster then your guardian angel