נרשמתי.
צחי- אני מסכים איתך -כולנו עושים את אותו ספורט- דאיה - ולכולנו את את אותם אינטרסים. גלשנים ומצנחים. האגודות שלהם,צריכות לפעול יחדיו ולאחד כוחות.(לא לאחד אגודות!).
אך אם זאת, אני רוצה לציין שלגולשים עצמם יש בכל זאת יש איזושהי גאוות יחידה קלה, וזה בעיקר בגלל שזו קבוצה כל כך קטנה של פעילים לעומת מצנחים. אל תשכח שעד לא מזמן ,שנים בודדות,היינו במצב מחפיר של 0.25 בית ספר לגלישה אווירית אחד בארצנו ומספר גולשים הולך ומדלדל, ורק ב-3 שנים האחרונות פרצה אצלנו התעוררות ונפתחו בתי ספר חדשים.
אני בכל מקרה שייך לדור שמתחבר לכל אחד שיש לו כנף, לא משנה אם היא מצנח או גלשן, באופן טבעי, ועד כדי כך שאתה רואה שני חברים, אחד עם גלשן והשני עם מצנח, עולים יחדיו באותו רכב צפונה... (מתי פעם אחרונה ראית דבר כזה?)
נקודות החיכוך היחידות שהיו לי אי פעם עם מצנחי רחיפה ושחררו ממני דברים רעים היו:
1) בעמדה בתבור, כאשר חנטרישים קלקלו את שמם של רבים ונראה כי מצידם שיהיה ניתן להניף בעמדה 3 מצנחים במקביל ושהגלשנים ירכיבו ביער..
2) פליטות פה עססיות של ממש על מנהל בית ספר להטסת שקי תפוחי אדמה ברוח וסיכון חיי אנשים, עם מוניטין בינ"ל של התמחות ב"סחיבת" גלשנים (....), שהתעקש לנחות עם טנדמים למעלה בעמדה גם כשהעמדה "מפוצצת"בגלשנים מורכבים.