אחד
של אופטימוס בטנדם עם עדי חברה של הבן של טדי.
והשני
שלי.
שניהם מיום שבת בשרונה. הגענו לעמדה ב10:00 משבים יפים וחסידות מטרמלות, ראשון יצא יורם וירד למטה, יצאתי אחריו ומצאתי תנאים מאוד קשים אין עילוי של הרכס והטרמיקות באות בבועות שמופיעות ונעלמות וכל אחת צריך לנצל עד תום ,כל פעם אני עולה כמה עשרות מטרים מעל הרכס ויורד כמה עשרות מתחת לסרוגין. תוך כדי שאני נלחם לשרוד אני מתחיל להרגיש שהטרמיקות מתחילות להסתדר ,אחרי 15 דקות של ג'יעג'ועים סוף סוף עליתי ל400 מ', בנסיון לצאת החוצה ולתפוס טרמיקה רחוק מהרכס (קל יותר להסתובב) ירדתי חזרה לגובה הרכס, בשלב זה הצטרף אלי טדי וגירדנו לנו עוד איזה 10 דקות, אז המריא חומוס עם עדי ,אני וחומוס טסים אחד מול השני כששנינו מתחילים לעלות ואחרי עוד 2-3 שמיניות שקצת הפרענו אחד לשני (בשמיניות ממש קשה לשמור על אותו כיוון) התחלנו להסתובב, ב400 חומוס עזב אותי ויצא חזרה לכיוון מזרח אני המשכתי עם הטרמיקה, ב500 היא האטה לכמעט 0 אבל המשכתי להסתובב עליה עד קצה המושב, אז ראיתי דורס מעבר לכביש ורצתי אליו שהגעתי הוא עזב את הטרמיקה ואני עליתי איתה ל 800 מעל שדמות דבורה עוד טרמיקונת שהחזירה אותי ל 800, בין כפר תבור לצומת גזית היה במפי בטרוף עם סינקים של 3-, מול אום-אל-רנם שוב ראיתי דורס ורצתי אליו טרמיקה צרה מאוד שהרימה אותי 50 מטר ונעלמה. נחיתה בצומת דבוריה, סה"כ 50 דקות ו13 ק"מ.
מסתבר שאני וחומוס עלינו בטרמיקה טדי ירד רק שאף אחד בעמדה לא ידע מי ירד ומי יצא לקרוס.
ותודה למשה אדרי על האיסוף חזרה לשרונה.