כתב נושא: ארסוף היום - חברים, מרחפים וליכלוך...  (נקרא 941 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Mano

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • לא כל מה שאפשר לעשות מחר צריך לעשות היום...
    • www.evtec.biz
    • דוא
מה היה לנו בארסוף היום ... מיני חגיגה, שמיים צבועים בעשרות מרחפים וחופות בצבעים שונים ועל הקרקע לא פחות ססגוני, טפיחות על השכם, קפה וסיפרים למכביר...
   אבל כאשר המרחפים עזבו ואספו את החופות שלהם ... אבוי כל האתר מלוכלך ומזוהם...
והפעם זה לא אותו אלמוני משוגע ששופך פסולת בניין,  זה אנחנו... המרחפים והמשפחות... זו אותה אחת שאת הטיטול המלוכלך זרקה על הרצפה בצד (לא צריך הרבה רק אחת כזו בכול שבוע כדי שאתר יהיה באמת מיזבלה)... אני בטוח שבבית שלה, בחצר שלה את זה היא לא תעשה... כן וגם את הכוסות עם שאריות הקפה שאני ואילן הכנו גם אותם אספנו מהרצפה עם עשרות בקבוקי פלסטיק, שוקו קופסאות סגריות ושאר זבל...

רק תחשבו ותבינו כי אנחנו אורחים בשמורת הטבע הזו ורק שנה שעברה היתה בעיה עם הפקח של השמורה...
בנתניה אן מקום לטוס... אם נמשיך כך להתנהג גם מארסוף "יטיסו אותנו"..

תודה לניסים שעזר בערב שבת(בשבע בערב) לעזור ולאסוף את הזבל "שהחברים שלנו" השאירו אחריהם היום...

רק לסיום אל תשכחו "זבל מי שזורק זבל" !

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
חברי המרחפים
בכל מקום בו אני נמצא  ( וגם באתרי ההמראה והנחיתה ) אני דואג להרים ליכלוך אחד או שניים - תמיד יש לי מקום באותו - ותאמינו או לו - זה גורם לי להרגיש טוב : תרומה לסביבה וגם סוג של שייחות למקום  זו תשומת לב קטנה שיש לה משמעות גדולה . אני ממליץ /מבקש מכל אחד מאיתנו להרים לכולך אחד שניים ( פחית ריקה   , בקבוק פלסטיק וכו' ) תאמינו לי - אין פו כל מאמץ אבל יש המון ערכים

מנותק Mano

• מצאתי פסיפס
    • www.evtec.biz
    • דוא
חשבתי אולי כדאי לארגן פח זבל ולהשאיר  ע"י העמדה וכל מספר ימים לרוקן אותו לפח שנמצא בכניסה לארסוף..
מי שיש לו פח שכזו מיותר מוזמן לעזור..

מנותק אורון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מנו, מבורך, אך אני חושב שזה רעיון לא טוב , מהר מאוד יעלה על גדותיו והכול יהיה זבל.
כל אחד צריך לקחת את שלו פלוס עוד קצת ויהיה נקי , ומידי פעם צריך מבצע קצת גדול יותר.
אורי הפקח לא כל כך אוהב את פעילותינו ,אך רואה בנו את הרע במיעוטו.
אנחנו צריכים לשמור על צניעות . לדוגמה הוא מאוד לא אהב את מי ששילט בספריי צבע על השלטים את הכתובת המסגירה " מצנחי רחיפה" .

טיסות מהנות וארץ יפה.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני מניח ( מקווה  מאד ) שאת הלכלוך לא השאירו חברינו המרחפים.
אני חושב שכל חברינו הטנדמיסטים המטיסים בשכר יכולים גם הם לתרום ולבקש מאורחיהם לנהג כפי שנוהגים בתוך שמורת טבע.
לנו זה כייף לרחף , ולהם פרנסה אז בבקשה.
בטוח אני שלא ירחק יום ונורחק מהעמדה שהפכה להיות העמדה המרכזית לאורך החוף,  אז כבדו והתכבדו באתר יקר זה.

מנותק sefidori

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מעתה אשים אצלי ברכב שקיות "איזבל" כתומות על כל מקרה.
יהיה נחמד אם תעשו כמוני !
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק Mano

• מצאתי פסיפס
    • www.evtec.biz
    • דוא
אני חושב שמודעות ולא לפחד להעיר לאנשים שמלכלכים (כמו ההיא עם הטיטול) יכול לתרום לשינוי.
בכול מיקרה דיון בנושא ומודעות חשובה (כ 100 כניסות להודעה).
ספורט הרחיפה הוא בעיני ספורט ירוק שלא מזיק לסביבה, וחשוב שהחברים בספורט יובילו את המגמה של שמירה על ערכי טבע שהולכים ומצתמצמים בהדרגה..

דוד פרנק

• אורח
אני מצטרף לגינוי המלכלכים, אבל יש לי סוגייה.
להשתין באזור העמדה זה לגיטימי או לא ?!?

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
תלוי בכוון הרוח וכמובן במיקום החברים lugh
וכמובן תלוי גם אם אתה רגיל לנגב עם נייר, אז  מה תעשה עם הנייר?,   הה נו נראה אותך מגיב

דוד פרנק

• אורח
לנגב עם נייר איתן?!? אני מקווה שזה לא מאוחר מדי ללמד אותך שאנחנו הגברים מנערים... smile4u