אדרי בשבילך עד חצי המלכות
זה פורסם בתפוז
חלקכם הייתם שם, חלקכם שמעתם וחלקכם אולי עוד לא, אז אני אספר באופן ראשוני כדי לעדכן על התאונה ועלי.
קודם כל היתה טיסה מדהימה. המראה ברוח די חזקה של 15-20 מייל לשעה. טיפוס זריז ושהייה של כ 90 דקות בין 700 ל 920 מטר. היה קר קצת... לסיום היה גם בונוס של להקת חסידות.
בסיום ניגשתי לנחיתה בשדה העליון של מבוא חמה. בחרתי בשביל עם הרכיב הצפוני וממזרח לכביש, כי בהמראה היה רכיב כזה וגם לפי סרט הרוח שראיתי מהאוויר.
בחרתי נקודה לאסים, ונקודה שבה תיכננתי לגעת. בהתיישרות בנקודה המזרחית הבנתי שאני באנדרשוט גדול, בגלל עוצמת הרוח. זה היה מבחינתי בסדר כי השביל שבחרתי אפשר את זה. נכנסתי לפיינל במשיכה. הפיינל היה חלק וללא נדנודים או הפלות כנף למעט בשלב העברת הידיים.אני כן יכול לומר שהופתעתי מזוית הגישה התלולה. ויתרתי על הנחיתה על השביל כשהבנתי שהרוח לא בדיוק מיושרת עליו. גם זו היתה החלטה מודעת. בהתקרבות לקרקע לא הרגשתי במפל רוח, אף שייתכן מאד שהיה. בשורה התחתונה הופתעתי בשלב האחרון מקצב הגישה. עדיין הייתי עם הידיים על הצלעות בתנוחת משיכה, על אף שהתחלתי לשחרר. פגעתי עם הבר בשיבולים ונזרקתי קדימה לשתילה קשה. יד ימין פגעה בצלע ונשברה מעל המרפק. גיליתי את היד מונחת לידי והבנתי מיד שהיא פגועה. החלטתי לא להוריד את הקסדה עד שאשתחרר מהגלשן. שכבתי על כבלי האף כדי להיות בטוח שלא יתרומם. במצב הזה ידעתי שיש לי זמן להשתחרר מהרתמה ועשיתי זאת שלב אחרי שלב. בד בבד ניסיתי לקרוא בקשר במחשבה שאולי מישהו מאזין. לנייד עדיין לא הצלחתי להגיע. לקראת סיום עבר לידי טנדר וסימנתי ליושבים בו שיבווא לעזור. הם לקחו אותי לעמדת ההמראה ומשם לפוריה.
עד כאן על התאונה. אני עדיין לא רוצה להסיק מסקנות מעבר למה שכבר עשיתי לעיל.
עכשיו עלי:
יש לי שבר ספירלי ועוד סדק לאורך העצם ביד ימין מעל המרפק. כנראה הולך לניתוח. עדיין לא ברור במאה אחוז איזה סוג קיבוע. לא סובל מדי מכאבים. מתייעץ עם רופאים והולך לישון הלילה באיכילוב. סילחו לי אם אני לא עונה לכל הטלפונים - פשוט קצת מותש משיחות. תודה על ההתעניינות בכל אופן. אני מעריך את זה מאד, ואתם מוזמנים להמשיך...