סיפור קצר : לפני שנתיים בערך החלטנו להקים את אתר רוח הקודש לאוויר, לקחתי את זה על עצמי למרות שהנגיעה שלי לאתרי אינטנרט שאפה ל-0, אבל חרקתי שיניים והקמתי איזה אתר מצ'וקמק, קודם בgeocity, אח"כ ב yahoo ולבסוף בסרבר שלנו, שקניתי, והבניה בוצעה בממשק ג'ומלה (מערכת ניהול תוכן CMS) ומכאן הכל קיבל תפנית.
זה עיניין אותי מאוד והקדשתי לזה הרבה זמן, גם מבחינת לימוד, וגם מבחינת הבניה, העיצוב, הקוד, והכל. פתאום כל אתר שאני נכנס אליו עובר ביקורת מבחינת התכנים העיצוב וכדומה, אקיצר השתניתי
באותו שלב החלטתי לתת לזה הזדמנות עיסקית, ואכן ההצעות לא אחרו לבוא, ויש באמתחתי כבר כמה אתרים שאני ממש גאה בהם, אבל כאן זה לא נגמר,
אני מעביר את הידע לענת, והיא הופקדה על ניהול העסק החדש, (בתקוה שיפיק כמה שיותר פירות) וכמובן שכל הידע שרחשתי במשך השנתיים הללו עובר אליה בשיעורי עזר שאנחנו מבצעים.
לפני כחודש נרשמנו כעוסק מורשה ומעכשיו אתר
מליקום בנייה וקידום אתרים באוויר, כולכם מוזמנים להכנס ולגלוש לאתר, זה קצת מצחיק אבל לקח לי יותר משנה להקים את האתר הזה, ולו רק בגלל שהייתי עסוק עם אתרים אחרים ולא התפניתי לעבוד עליו, כמו שאמרתי הסנדלר הולך יחף, אבל לא עוד

בעצם, הכל בסופו של דבר התחיל בגלל רוח הקודש, (ומפגש אקראי עם עמית דונסקי בהר הארי) ולא הייתי משער בנפשי לפני שנתיים שאני אפתח מזה עסק..... נו שוין.
ואל תדאגו, אני לא זונח את האתר, גם אם צחי לקח פיקוד על התכנים באתר וניהול הפורום, אני עדיין ברקע משפר את המערכת, ודואג לה (כבר יש פתרון לתצוגת הרוח ממבוא חמה, בקרוב)
להתראות באוויר (ארסוף, מחר)
אמיר