« ב- : January 28, 2008, 02:50:56 am »
היום מצלצל אלי גונן "איך יכול להיות , דרום מערבית, שאול מנסה להמריא ברכס ואתה לא פה?"
משהו מבוייש עניתי לו שאני צריך להיות בהלוויה אבל מיד אחרי שזה ייגמר אני אגיא....
בינתיים שאול העתיק מקום המראה מהמשטח צפונית לעמדה הישנה ז"ל ודרומית למלון כרמל לטובת העמדה "של מנחם" דהיינו ליד מלון 4 עונות.
הבנתי שמנחם היה באוויר מאוד גבוה וגם הבנתי שהיה שמוש מאוד מושכל בסולם לשחרר מצנח שבטעות נתפס בצמרתו של דקל חצוף ששתלו אותו פשוט מאוד במקום לא נכון.... הנזק רק לגופו של מצנח ולא לגוף אדם.... 
אני חברתי ליוסי שהלך לטייל רגלית במזבלה יותר מוקדם והמראנו מנקודה לא רעה בכלל יש שם אפילו עשב ואפשר להגיע לשם ברכב.
רק כדאי להתארגן כמה חבר'ה ולפנות משם כל מיני דברים שמפריעים ולעשות קצת טיפול קוסמטי ..... עד שהגורמים יכנו עמדה בחודש הקרוב כפי שהבטיחו......
איתי? אפשר בכר להתחיל ללחוץ?
? מה אתה אומר?
יובכן יוסי המריא חלק לאחר שזז כעשר מטר דרומה למקום בליlaughור, לי זה לקח עוד שתי נסיונות אחרי שהתעקשתי להניף יותר מאחור ושם נכנעתי לכמה רוטורים שנאבקו אתי....
קרוב יותר לקצה , הנפה ,סיבוב ולאויר.
איזה כיף! שיחקנו דרומה וצפונה ושוב דרומה, ואז יוסי צועק אלי "אריה תביט למעלה!!!
מאות ציפוריפ מטרמלות!!!!! מהר מאוד נבלעות הן בענן, אני מסתכל עליהן מהופנט וטס לים לכוון שלהן, ההבדל ביני לביניהן שהן עולות ואני....יורד.
כשהתעוררתי מהחלום ההיפנוטי חזרתי מהר לרכס אבל הרוח הדרום מערבית שכבר הספיקה להדרים יותר, לא אפשרה לי שו לתפוש עילוי גם לא קרוב לרכס, לא נותר לי אלא להסתובב צפונה ולנסות לטוס עם הרכיב הדרומי בגבי כדי להתקדם כמה שיותר צפונה וברגע אחרון להסתובב דרומה לנחיתה עדינה בחוף.
אילן ארז שבא לבקר אותנו במזבלה אסף אותי באדיבותו מחוף ארגמן, ואני חזרתי לאסוף את יוסי שנחת הרבה יותר דרומה אף הוא בחוף.
בסה"כ נהננו יותר מאשר ביום חמישי, כאשר בנתניה היתה רוח דרום מזרחית ובארסוף ד"ר קדמי טס חצי שעה כאשר המריא עם רוח על האף חזקה כתוצאה מעננות שהוא כנראה הזמין ספיישל בשבילו בשרות המטאורולוגי.... 
עד שאני הגעתי באותו יום לארסוף יחד עם אילן קדמי כבר נחת למטה כי הרוח נחלשה בבת אחת. הלכנו לאסוף אותו בינתיים הגיעו יוגי ואילן בקר אבל הרוח בקושי איפשרה לי להניף ולטוס רק 2-3 מטר עד המדרגה....
מה לעשות אלה החוויות החורפיות שלי. ביום שישי האחרון כשאנשים דפקו קרוסים בשרונה אני הייתי בגן עם הנכדה שלי וחגגנו לה יום הולדת.
אלה מכם שגם טיסות כאלה לא הספיקו לטוס, בימים חורפיים אלה בואו תראו סרט בפורטוגזית על החשיבות של זהירות בטיסות.
http://www.youtube.com/watch?v=P8TFVwdCUr4
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=P8TFVwdCUr4[/youtube]
(אל דאגה יש כיתוביות באנגלית).
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER DivviedDivvied

Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505