כתב נושא: היום בשרונה  (נקרא 939 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
היום בשרונה
« ב- : November 21, 2015, 06:36:46 pm »
מספר שיא של גולשים מילאו את האתר במפתיע. כולל כמה חברה צעירים שזאת הפעם הראשונה שלהם באתר.
סהכ התנאים הלכו ובאו מס פעמים ולקראת 1200-1230 נפתח חלון נח ורבים המריאו. הקרוסים היו קצרים למדי כשכעיקר צבירת הגובה היתה באזור העמדה ומאחוריה בסייקל עילוי רחב שהעלה עד גובה של 850.  גשוי הצליח לגלוש עד רכס בית רימון ולירן ואני הגענו לאזור צומת גולני. סהכ יום לא מזהיר אבל טוב להסרת חלודה ונסיון לצעירים.
« עריכה אחרונה: November 21, 2015, 06:38:45 pm על ידי חגי »

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
בעניין: היום בשרונה
« Reply #1 ב- : November 22, 2015, 07:22:02 am »
חגי, למתבונן מהצד (אני) היה תענוג לראות אותך מסביר ומדריך את החדשים יותר וחדשים פחות בסבלנות ומקצועיות ועוזר להם לצאת לאויר בבטחה. טוב לראות סוף סוף גלשנים באויר.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק nimi

• מפעיל בובקט מתקדם
« Reply #2 ב- : November 23, 2015, 11:12:02 pm »
שאפו לחגי
ושמפו לעירה :)

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : November 24, 2015, 09:56:07 pm »
תודה. תודה.
הייתי רוצה לעשות יותר מזה כי לצערי הצעירים (וחלק מהצעירים פחות) עושים טעויות שניתן בקלות לתחקרן ולשפר משמעותית את הבטיחות.
הבעייה שהצעירים לא מגיעים לפה (בעיקר ובאשמת תכנת הווצאפ) ובנוסף צריך לצלם ולהעלות את הסרטים כדי להציג לאנשים איך זה נראה מהצד ומה בדיוק טעון תיקון. למשל הבחור הצעיר שעודדתי אותו להתקרב יותר לשפת המצוק ולהימנע מריצה ארוכה, בצע המראה לא טובה למרות שכלום לא קרה. הטכניקה שלו בשחרור הגלשן למצב הצפה אינו נכון ועקב זאת האף התרומם לו בחדות מיד ביציאה. הבעייה שלא  פגשתי בו ואני לא בטוח שהוא מבין מה בדיוק קרה.
זה מצחיק לדעת כמה קל להמריא ולנחות באופן בטוח ואלגנטי אבל למרות זאת רבים לא עושים זאת נכון ואז קורות תאונות מיותרות שלאחריהן אתה חושב איך בקלות יכלתי למנע אותן לו היינו מתחקרים קודם לתאונה את הטכניקה ומשנים אותה.