כתב נושא: ניהול האגודה והמחיר של הנהלה מתחלפת  (נקרא 1555 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
ימי הזוהר של האגודה בשנות ה 90 עד תחילת שנות ה 2000 אופיינו בהנהלות פעילות, דיווחים רב פעמיים במהלך השנה לחברים ומשלחות לחול מדי שנה, לעיתים יותר מאחת.  מאז זרמו הרבה מים איפשהוא והתמונה היום שונה לחלוטין.  כל שנה מתמנה הנהלה חדשה וחוסר הניסיון וההבנה לגבי כספים, נוהלים ומסורת יצרו מציאות חדשה ומתסכלת לזקן כמוני שזוכר ישיבות הנהלה מהסוג האישי.  היום יש לנו אינטרנט ווידאו קונפרנס ומיילים אבל הדברים לאו דווקא מתנהלים טוב יותר. מכתב תקופתי לחברים עם פרוט תקציב,פעילות מתוכננת, ארועים,  סיפורי לוחמים מהשטח- אין. ואז שמגיע דיון בהנהלה לגבי תקצוב משלחת לחול,  למזלנו יש מושיע נדבן כי בהנהלה לא הכינו תקציב ולא הכינו נוהל ואין יותר כספים שהאגודה זכאית להם ובכלל נראה שכל תפקידם הוא לשמור על ה 80 אלף בקופה שמא נתרושש  .  תפקיד ההנהלה הוא לקדם את הספורט בארץ את הבטיחות ולשלח משלחות לייצוג בחול. אז על מה נוציא את הכסף אם לא על זה? לשם כך הגיע הכסף. הוא לא נועד לטובת סעודה נדיבה בערב מבוא חמה. על מה ההנהלה מתכננת להוציא את הכסף? אולי הם חושבים שאם קיבלו בירושה 80 אלף אז צריך לשמור עליהם?  אני מתגעגע לימים שהאגודה היתה עם 20-30 אלף בקופה ודמי החבר היו 150 שקל וכל שנה יצאה משלחת עם תמיכה של 20-30 אלף שקל.  ללא ייצוג בחול אין סיבה שנקבל שקל תמיכה מהמדינה . ללא ייצוג בחול האגודה תמשיך לשקע ולסייד עורקים.

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
לינק לארועי FAI בתחום שלנו (פלוס מיצנחים)
שימו לב כמה תחרויות ומתקיימות וכמה הספורט חי ותוסס במיוחד בארופה
http://www.fai.org/civl-events/civl-events-calendar-and-results

מנותק עומר נאמן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
הי חגי,

בהמשך להערה שלך - רפרפתי קצת בגליונות כנפיים של קה"ל ונדהמתי כמה בעבר הלא רחוק (שנות התשעים) אתה ובני דורך הייתם מרבים בנסיעות לאירועים באירופה. כל אירוע כזה הייתם מסקרים בעיתון. שמתי לב לתמונה משותפת שלך, עמיר ושל הנער נמרוד ספיר...
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)

מנותק עודד גשוי

• מצאתי פסיפס
    • דוא
לפני שקופצים לתחרויות בחול, למה לא חוזרים להתחרות בארץ ?
חוק הטייס החדש אם אני לא טועה אמור לפתור אותנו מכל הסרבול של ביטוחי הליגה היקרים וכל מה שנשאר לעשות זה לקבוע תאריכים ולטוס.
אם אין ליגה פעילה בארץ, הביצועים של המתחרים שיסעו לחול לא יהיו מרשימים בלשון המעטה יחסית לאלו שטסים בצורה קבועה.
אני קורא להחזיר את הליגה לפני הדיבור על המשלחות לחול.
עודד,

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
ניסיתי השנה (אולי לא מספיק ברצינות) לארגן ליגה. לא הייתה היענות ואתה כציר של הדור הצעיר גם נעלמת (סינדרום הזוגיות קטלני - תזהר)
גם היום אפשר לקבע כמה שבתות קדימה ולקיים מפגשים מעניינים.

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
האמת שבתור אחד מהחברה הצעירים אני ממש ציפיתי להגיע לליגה,וזה תמיד היה משהו לשאוף אליו כשקראתי את הניתוחי ליגה העסיסיים של חגיא.
חגיא בחייאת תחזור לרשום דיווחי טיסה.
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי