אם רצית להגיע למאחורי ניר דוד והרוח המערבית הייתה משמעותית אז לדעתי ברגע שאתה רואה שאתה לא מגיע בקו ישר שווה לך לחדד קצת יותר נגד הרוח, וככה להגיע לנקודה דרומית יותר, אבל במעלה הרוח, וככה יש לך צאנס להסחף עם הרוח אפילו על אפס קטן. העיקר לא להגיע לפינה שהגעת אליה עם גובה מיותר.
לא הבנתי ממש, נראה לי שהבירה השפיעה יותר מידי.
מזרחית לאיפה שנחתתי (Xאדום בתמונה) יש קטע ענק של רק בריכות. דרומית זה הקיבוץ עצמו.
היעד המקורי היה עין מודע. מעל בית השיטה הייתי באזור ה800-1000 כזה, מעל הבריכות שלכם ירדתי בסינק רציני של 4- והתקווה שלי הייתה למצוא את התרמיקה של זה בצד שני. לא מצאתי. בשדה הזה יש שתי גבעות קטנות ולא מעובדות שבולטות אחת צמודה לדרך הלבנה גדולה יותר וקטנה במרכז השטח. ניסיתי למצוא מעליהן את התידלוק הבא אבל גם החסידות מסביבי בדיוק נפנפו בכנפיים וחיכו לראות אולי אני אסמן להן איזה תרמיקה, לא היה תדלוק ולא היה גובה לחצות את הקיבוץ שאם הייתי יורד ב2- בבריכות בכלל לא הייתי שם לב אליו וטס ישר לעין מודע, אז נחתתי קרוב לשער ולדשא עם צל לקפל עליו.
רוב הדרך עשיתי בטיסה ברוח צד שזה קצת פחות טרוויאלי מטיסה ברוח גב כי אתה חוצה בין רחובות ולא טס לאורך רחוב עילוי. צריך גם לתקן את הסחיפה של הנתיב שלך מה שבד"כ אתה משלם עליו בגובה.