קודם כל כמובן שהייתה לי התלבטות לא קטנה עם כמה שיקולים ויקח עוד זמן עד שאדע אם עשיתי את הבחירה הנכונה:
*הכרות עם כנפיים תחרותיות- יש סיכוי שבעתיד הלא רחוק אני ארצה לנסות תחרויות, אז אני רוצה להרגיש, לבדוק ולהתרגל לכנפיים האלו מבחינת צורת הטיסה. מצד שני אין ספק שהכנפיים האלו נותנות פחות תחושת ביטחון, וכאן נכנסת השאלה איך אני ארגיש נפשית עם לטוס לאורך זמן על D. ההנאה מהטיסה היא כמובן אחד הדברים שהכי חשובים לי, ואם אחרי פרק זמן מסויים של התרגלות אני ארגיש שאני צריך יותר מידי "לעבוד" ולדאוג לכנף מאשר להנות- אין ספק שהניסוי נכשל ואני חוזר לC.
*ביצועים- פה יש לי בעיה אמיתית כי אין לי גרף פולארי להשוות בצורה חד משמעית בין הכנפיים, אז אני מתבסס בעיקר על הערכות. נכון שבטרים הC של היום מאוד קרובים או שווים לכנף הזו, אבל מה המצב על ספיד סיסטם? נכון שאני לא יודע אם הפער נפתח כבר בשליש, חצי, או רק בטופ ספיד, אבל הוא קיים.
אגב, צחי אם אני לא טועה ראיתי איזה יום שטסת עם מד מהירות אוויר לא? יש מצב שבהזדמנות אני אעשה מדידות, אם יש לך כמה טיפים לעשות את זה בצורה נכונה ומדויקת זה יהיה אחלה כי אף פעם לא עשיתי את זה.
*כלכלית-שי כמה אפשר לפרנס את אח שלך?

רק לפני כמה חודשים קניתי מצנח אקרו דנדש, אז אחד מהחדשים לא בא בחשבון כלכית. כמו שאמרתי הכנף הזו היא מבחינתי ניסוי קטן, אם אחריו אחליט בוודאות שאני נשאר בקטגוריה אז כנראה שמתישהו אשקיע במצנח חדש, ואם לא אז הכישלון פחות יכאב.