שלום לכולם
לאחר הרבה דיבורים עם לא מעט מרחפים הגענו למסקנה (הצוות המצומצם של הנהלת אתר רוח הקודש המחודש) להוסיף דף קשר לאתר
אבל לא רק בזה עסקנו אלא בקידום התכנים באתר על ידי החברים עצמם, המשמעות היוצאת, תוכן האתר יוכל להיות מעודכן על ידי כל
אחד ואחד מכם, כאשר האחריות הסופית לגבי פרסום התכנים הם שלי ושל צחי
אחרי הקדמה קצרה, הנה אני מסביר בעצם מה האפשרויות שנוספו לכל אחד מכם, ואיך כל אחד מכם יכול לתרום לקידום התכנים באתר.
1. נוספה באתר רשימת קשר,
לכניסה לחץ כאן האחריות על עידכון הרשימה היא של כל אחד מאיתנו, משמע, לא אני או צחי מעדכנים את הרשימה, אלא כל אחד מכם, אבל שימו לב, כדי לרשום את עצמכם בדף הקשר אתם נדרשים להרשם לאתר רוח הקודש, אין כל קשר בין הרשמה וכניסה לפורום לבין כניסה לאתר רוח הקודש, אלו הן שני ישויות שונות לחלוטין, אקיצר, אתם צריכים להרשם עם שם משתמש חדש (או אותו הדבר) וסיסמא (שגם יכולה להיות אותו הדבר כמו בפורום אבל לא בהכרח) אבל אתם נדרשים להרשם, ללא הרשמה לא תצליחו להכנס לאופציות החדשות באתר רוח הקודש.
להרשמה לחץ כאןבהרשמה עצמה תידרשו לפרט דברים על עצמכים, תשתדלו להיות ספציפיים בשביל יתר המרחפים, הסבר איך להרשם וכדומה למטה
2. עקב זה שתהיו רשומים לאתר רוח הקודש יפתח לכם תפריט משתמש אשר בעזרתו תוכלו לבצע את הפעולות הבאות
א. לעדכן את פרופיל המשתמש שלכם, לעדכן את תמונת התצוגה שלכם
ב. להעלות קישורים לאתר, שיפורסמו לאחר אישור מנהל האתר
ג. להעלות קובץ מאמר או מדריך למשתמש לאתר, פירסום אוטומטי לחלוטין
ד. פרסום הודעות למכירה עם אפשרות לערוך את ההודעה או אפילו למחוק אותה, קישור ישיר בין הפרופיל והודעת המכירה
ה. העלאת סרטים עד גודל של 100 מגה לאתר עצמו, פרסום אוטומטי של הסרטים בממשק החדש שלנו, כולל לינק ישיר לפרופיל שלכם כך שכמו ב youtube תוכלו ליצור דף סרטים אישי משלכם
ו. לשלוח הודעות אישיות לכל משתמש רשום בדף הקשר
ז.בקרוב - בלוג אישי לכל משתמש רשום
ח. בקרוב - העלאת תמונות לגלריה עם פרסום אוטומטי של התמונות
תפריט המשתמש (לאחר שנרשמתם ונכנסתם) יופיע בצד ימין למעלה, והוא נראה כך
[attachthumb=#]
איך נרשמים לאתר ואיך מעדכנים את דף הקשר?בכל דף באתר נוספה אפשרות של כניסה לאתר ורישום, כדי למצא את האפשרות הזאת כנסו לאחד מדפי האתר ותגללו למטה, אתם תראו את האפשרות הבאה בתחתית האתר (footer)
[attachthumb=#]
בפעם הראשונה תלחצו על צור חשבון, או על
הקישור הזה מלאו את כל הפרטים, אחרי שתשלחו את טופס ההרשמה אתם אוטומטית תופיעו בדף הקשר ואוטומטית יפתח בשבילכם חשבון
היכנסו עם שם המשתמש שבחרתם והסיסמא, ותפריט המשתמש יופיע בצד ימין למעלה, עדכנו את תמונת המשתמש שלכם (גודל 800 על 800 מקסימום) ותתחילו לעדכן את תוכן האתר
לאחר הכניסה תוכלו לראות את תמונת המשתמש שלכם שבעצם תעדכן אותכם שהצלחתם להכנס לאתר בהצלחה
[attachthumb=#]
בהצלחה לכולם, ובכל בעיה אתם מזומנים לשרשר כאן או לשלוח לי או לצחי הודעה לפרטי
בשם הנהלת אתר רוח הקודש המחודש
אמיר מליק וצחי רייל