http://www.paraglidingforum.com/leonardo/flight/866515יום כזה אני ברגשות מעורבות. כי אני אוהב לטוס כמה שיותר זמן. אבל חורף.וגם יום בלי הרבה ציפיות. אני טוב בימים של ציפיות כי אני יודע (יש לי הרבה ניסיון), לעזוב בזמן שמתחילים תנאים כמו יום רביעי אחרון. אבל היום שישי. אין לחץ, אין עבודה. רק שהברחתי את כל החברים ב10 כי בכמון (אני פלסר מצנחים), דיווחתי על 45 קמש מזרחית. ואז, כל התוכניות של כולם השתנו, רק שלא הודעתם לי. מישהו , חניך של רומן כנראה, מתקשר ב10:50 מרמא ושואל איפה כולם , כי רומן אמר לו שנפגשים ב10:30..... ואין אף אחד.
אני שותה קפה עם אדווה בארומה,מחכה לערן שמגיע וכבר שומע שכולם נשארים בגיזרה דרומית של הצפון. ערן מגיע ותוך כדי שתייה, הבנתי שצחי למטה ועוד 4 מצנחים ירדו בשרונה.
לא כאן כי חזק, לא שם כי חלש.
ערן אומר לי פעם עשירית ששונה את הימים האלו. ואני מבין אותו. עולים לכמון בתיקווה להתחלשות.
5משולשים מתחילים הארכבה, והרוח לעט לעט במגמה ירידה. אבל כמון זה כמון וחייבים תווח ביטחון. כבר אין 40, המדידות עוברים את ה30 והבסיס בערך 20. עוד חזק.
ערן מזכיר לי מה שנועם אמר להיום. תחזרו ב13:00.... אני לא מגלה שום דבר חדש, הבחור יודע מה שהוא אומר. 12:30 יוצאה הגלשן הראשון.... אני מתעניין במהירות טרים שלו.."כמו שלכם " -אומרים לי. מגיע ל30...30 וקצת.
הוא חודר אבל עוד לא מספיק טוב לטעמי.
ב1245 אלון ממריא. בלי רברס אבל בלי הרבה מהירות קדימה.
אבל השינוים בעמדה הם מהירים. ברבע שעה לאחרמיכן רק ירידה בעוצמה ועפילו רכיב דרומי יותר.
מסתכל על השעון. נועם אמר 13? אז אני ב12:59 ממריא ברוגע, מטייל דקה צפונה, דקה דרומה ופיפים מחולקים על 2 טרמיקות יפייפיות שלוקחים אותי עד 1227. ב10 דקות אני כבר בקרוס. ב15 בגובה מקסימלי. ב22 בדיר אל עסד.בודק מהירות ליקראת נחיתה אחרי סיבוב ואני , שראיתי שטס ביותר מ60 קמש (לא יודע למה הנתונים שאני רואה בטיסה תוך כדי ואחרי הם לא אותו דבד), בודק שיש לי טיסה קדימה לכיוון מזרח מעל התחנת דלק. יש שם הרבה שדות מערב-מזרח ולמזלי בלי ספיד אני בין 4 ל10 קמש.
נחיתה אלגנטית על שדה מלא חרא !!!!! אבל כנראה שהגשם פירק אותה כי אין גושים... רק ריח מזריח. ואדוה הגיע לתחנת דלק עוד לפני שאני הגעתי. בסלמה פגשתי את ערן ואת דורון והגלשנים. ערן טס שעה...............
22 דקות זה לא נחשב טיסה במונכים שלי. אבל קרוס היה והיה. ביום בלי ציפיות. לכו להבין את הספורט הזה.....