היי, Long time no read...
משחקים בעמדה זה כיף.
משחקים בהנפות זה כיף.
מכיוון שלא היה גובה (אפילו לא SAT מסכן), מה שנשאר לי היה לשחק בדיוק במשחקים האלו.
כשאני רואה מצנח פרוס על העמדה וטייס עם ידיים על ה A אני שומר מרחק, אבל מכיוון שזה הכיף שנשאר לי - ברגע שאני רואה שפנוי אני מרשה לעצמי לשחק.
אם טייס עומד 15 דקות על העמדה ולא מניף - אני מרשה לעצמי, תוך שמירת קשר עין מתמיד ואפשרויות למילוט גם כשלמישהו מהצד זה נראה שלא.
העמדה היא מקום מוכר מבחינת רוטורים ויש שם באלות

ולכן אשחק שם ולא במקומות שאני לא מכיר.
באותו יום וגם בשבוע אחרי לא הפרעתי לאף אחד פיזית וגם לא יצרתי רוטורים ממול העמדה.
אני מכבד מאוד טייסים אחרים ומשתדל ליהנות כמה שיותר מבלי להפריע, לפעמים זה מפריע ואני לא שם לב? מספיקה חצי מילה ואני לא שם.
טאץ' אנד גו ומשחקי הנפות זה לא אקרו, זאת מיומנות בסיסית שמאפשרת היכרות עם המצנח וכל עוד זה לא חוסם מישהו מלהמריא - זה יכול לעשות רק טוב לטייס ולבטיחות האקטיבית שלו.
לגבי הקסדה - כמו שאמר רולי, אני כבר ילד גדול. ואם לא - אני מאמין שדארווין יטפל בי בדרכו הוא ותוכלו סוף סוף להסיר את הלוט מהכתובת שמחכה על הקיר כבר כך וכך שנים (מצטער לאכזב).
גונן - אני מתנצל ומבטיח להשתדל לשמור ממך יותר מרחק בכל זמן נתון, למרות שאני לא תמיד מסכים עם שיקול הדעת שלך לגבי מה מסוכן ומה לא, אני מכבד את המרחב האישי שלך וגם כשאתה על הקרקע. לא התכוונתי להבהיל.
גורדון - אני בז לך. אתה אדם נחות מבחינתי רק בשל העובדה שאתה מתבטא כמו תיכוניסט שמנסה להיות ערס אבל לא ממש מצליח לו.
נתראה בעמדות פה ושם, שבוע טוב.