מן הראוי להעלות גם סרטונים של כשלונות.
נסיון המראה ב-0 רוח, הנפה קדמית. מתחקור עם הצופים (צחי, ארואסטי, תוםתום, אלדד, גל, שכחתי מישהו?) נראה שלא עזבתי את ה-A ולא אפשרתי למצנח לטוס.
לא הגדרתי לעצמי קו עצירה בו אני מבטל את ההמראה במידה ואני לא מרגיש בנח.
עם ההמראה התיישבתי ברתמה חצי דרך. מעבר בתוך שיח אחד ויציאה ממנו לכיוון עץ. כנראה הרתמה השתפשפה בסלע והעץ תפס את מיתרי צד שמאל. כאשר אני המשכתי קדימה הסתובבתי עם הרתמה 270 מעלות לשמאל; אז נקרע סטאבי שמאל והשתחררה המשיכה בצד שמאל ואני יכולתי לפגוע בקרקע ברכות.
לפני המריא עומר ואחרי המריא צחי (בנסיון השני).
נזקים: סטאבי קרוע, קרע קטן ברתמה בצד שמאל למטה, שפשופים קלים בעור ושבר באגו.
סרטון מצורף.
dumbest paraglider launch attempt failure tears stabi tavor nov 23 2013באותו היום היה ניתן לראות את ההבדלים הערכיים המשמעותיים בין בני תנועת הקיבוצים המאוחדת (כפר החורש) ובני ההתיישבות העובדת (נהלל) לבין בני תנועת השומר הצעיר (מרחביה), כאשר בהר הקפיצה העשבים נוכשו ע"י בני ההתיישבות העובדת ובני התנועה הקיבוצית המאוחדת בעוד בני קיבוצים מתנועת השומר הצעיר, על אף שספקו עצות לרוב ואף כלי עבודה, חדלו מאוד מהר מעבודתם.
גם בתבור, כאשר בני התנועה הקיבוצית המאוחדת החלו בפרוייקט ניכוש עשבים, שיחים, עצים וסלעים בני קיבוצים מתנועת השומר הצעיר
שוב בחרו להמנע משיתוף הפעולה והעדיפו לצאת ולרחף. א.ד גורדון (גורדון אחר) היה מתהפך בקברו.