כתב נושא: נושה שמעניין את כל הציבור (מהפורום הסגור)  (נקרא 1526 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
צחי... יש לי חשש שלא יעבוד , אז תעביר אותו.

https://holywind.yuvdi.com/smf_new/index.php?topic=14653.0
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
העתק הדבק גם אתה יודע לעשות וגם הכותב המקורי של ההודעה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
שלום חברים אני מבקש שתקדישו כמה דקות לקריאה בתקווה שתגלו הבנה.

ביום שישי האחרון הייתי עם נועם דיסקין במצוקי דרגות. כ 4 גלשנים היו בשלבים שונים של הרכבה.
פרקנו את הציוד בעמדה נועם החזיר את הרכב למתחם החניה שנמצא כ 200 מטר מהעמדה בסמוך לשביל 4X4. ביקשתי מהגלשנים באדיבות להוציא את הרכבים מהעמדה לשביל המסומן וציינתי בפניהם שהפקח עשוי לתת דוחות על נסיעה בשטח לא מסומן, כפי שכבר התריעו בפנינו מספר פעמים בעבר. הגולשים הוציאו רכב אחד ורכב שני שלהם בכל זאת נשאר.
15 דקות אחרי שעליתי לאוויר ותרמלתי כ 100-200 מטר מעל העמדה הגיע הפקח, שכנראה הבחין בפעילות רחיפה, ונראה נוזף בקבוצה שעוד נשארה בעמדה. מספר דקות לאחר מכן הוצא הרכב של הגולשים לשביל.

למחרת בשבת במצוקים החלטנו שהפעם אנו מחנים את הרכב בחניה לצד השביל וצועדים לעמדה עם הציוד. להפתעתנו הפקח הגיח משום מקום והחנה מאחורינו. הפקח מארקו היה מלא על המרחפים והגולשים שמפרים את החוק באופן בוטה  ונכנסים עם רכב לשביל שמסומן באין כניסה. הוא הבטיח שיפעל בכל דרך לאסור גם רחיפה\גלישה באתר. הרבה קיטור יצא עם סיפורים על תנדמיסט שהגיע למצוקים עם אוטובוס מטיילים, התבקש להחנות על השביל וסרב כי רצה להגיע לעמדה עם רכבו ... משטרה הגיע ... לא אלאה בפרטי ההתנסויות הלא מחמיאות שהיו לו עם מרחפים\גולשים. אני חושב שמארקו הפקח צודק ונסיעה בשביל לא מסומן פוגעת בשמורה, אבל יותר חשוב - הפקחים לא מתכוונים להרפות וסביר שאף יפעלו באמצעים של קנסות ומכשולים כדי למנוע את הרחיפה במקום.

לאחר שחרור הקיטור נפתח מארקו לאפשר לנו לצעוד רגלית לעמדה (למרות שגם הליכה בשביל לא מסומן לפי החוק היבש היא עברה).
כששאלתי את מארקו אם הוא מסכים שאציב שלט באזור החניה שמציין "אזור החניה למרחפים\גולשים" הוא הסכים והוסיף בחיוך שלא יקנוס אותי על הצבת השלט.

מבקרי האתר אנא הקפידו לא להכנס עם רכב לעמדה וכבדו את הנחיות הפקחים הממונים על שמירת ערכי הטבע.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
אכן בעייה חמורה.
אני לא יודע אם זה עניין של חינוך או עניין של תקופה , אני לא יכול להבין את זה.
בווטס אפ לפני הנסיעה קראתי מספר התרעות על עניין האיסור והפקח וכאילו כלום...
זאת פשוט התנהגות שמזלזלת בחוקים , חוסר משמעת מינמלית.
אותם אנשים שבקלות כזאת מתעלמים מאזהרות , מתעלמים משלט אין כניסה ופשוט עושים כטוב בעינהם לא יאריכו ימים בספורט מהסיבה הפשוטה שהתנהגות כזו מבטיחה תאונה במקודם או במאוחר.
לצערי חלק מה"עבריינים" לא קוראים לדעתי את הפורום למרות מאמצים שעשיתי להבהיר להם את החשיבות של העניין.

מנותק Tamir

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • אתר החברה שלי - בולוורקס
מה שהיה מצחיק במיוחד עם ההודעה בוואטס-אפ, זה שאחרי הסיפור, כתב אחד הגולשים "לא להיכנס עם הרכב!"... כשבפועל שני פוסטים לפני היה כתוב בדיוק אותו דבר - עוד לפני שהם יצאו לדרום, רק שהוא - בדיוק אותו אחד - פשוט התעלם.

אני לא יודע לומר על המרחפים, אבל ברור שעבור הגולשים האתר הזה לא פעיל במיוחד, ולכן עניין החינוך פה הוא קצת בעייתי.
בעוד שנה, יהיה עוד קורס ועוד חניכים שלא היו שם אף פעם.
גם הם יסרבו להאמין שיש שם פקח קשוח שמחפש אותנו...

אולי צריך להכניס את זה למבחני הדרגה  ::)
(טוב, אני לא מתכוון ברצינות כמובן).

שלט יכול בהחלט לעזור. רעיון מצויין.
היה יותר נחמד אם היו מפתחים את העמדה, אבל אני לא מאמין שמישהו בכלל יצליח להזיז משהו בעניין.

תמיר לביא
http://www.bulwarx.com

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא

שלט יכול בהחלט לעזור. רעיון מצויין.

תמיר- שני שלטי אין כניסה משני צידי הדרך לא נחשבים "שלט"?