כתב נושא: אהרלה שגיא- פעם אלוף גלישה אוירית והיום...  (נקרא 1889 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק giginoi

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
גדול

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
כיום כמעט אין אף אחד שמכיר את אהרלה ואת תרומתו והשגיו בספורט , למעט אולי 4-5 ותיקים.
הבחור ללא ספק היה מטאור בספורט ולי היתה הזדמנות אחת בלבד לטוס איתו ביום חלש בכמון שבו ניסינו לצאת לקרוס ללא הצלחה מרובה (נחתנו קרוב מאד ושנינו טסנו על אותו גלשן - TECMA).
חבל מאד שתותחים כבדים כאלו לא ממשיכים אפילו על אש קטנה את הפעילות בענף.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
חגי, אני לעומתך, ביליתי איתו שעות רבות בשמים ועל הקרקע, בטיסות ובבילויים כחבר. הוא משכמו ומעלה בכל תחום: כטייס קרב שמאחוריו הפלות שעד היום לא הצליחו ממש לפענח אותם, כשהפלה אחת ברמה"ג הוא הצליח לבצע מבלי לירות אף כדור: בתעלול אווירובטי הוא פשוט גרם לטייס סורי להיכנס בקרקע, כל זאת בגלל שכבר לא היה לו מספיק דלק להיכנס לקרב אווירי, ובאמת בטיפות הדלק האחרונות הצליח להגיע לרמת דוד. הוא התבלט גם כמדען (עשה דוקטורט בפיזיקה בזמן שיא, בטכניון בזמן השביתה הגדולה באל על) ובעיקר כחבר אמיתי שעזר לי כספית ואפילו תרם לי את דירתו למספר חודשים בתקופה קשה שעברתי פעם. עוד קוריוז? כשפתח את הסדנא לשיפוץ מטוסים, רצו לסגור אותו כי בעל הסדנא חייב להיות מהנדס אווירונאוטי. כשבאו לביקורת במטרה לסגור לו את הסדנא, הוא ניגש למגרה צדדית ושלף תעודת מהנדס אווירונאוטי מאובקת על שמו... התברר שהוא צפה את העניין וניגש לבחינות בטכניון מבלי ללמוד כלל וכמובן שעבר אותן בציון גבוה. אמרנו כבר משיכמו ומעלה? ומי שחושב שאני מגזים לא שמע עדיין סיפורים, איך למשל באליפות אירופה היה תמיד בין הראשונים ולא פעם אפילו ראשון, כשכל מתחריו מקצוענים העוסקים רק בגלישה אווירית, והוא, כמונו, טס פעם בשבוע, שבועיים.