כתב נושא: קצת באיחור לטעמי...הוועד החליט לבחור בי כספורטאי מצטיין ל 2013  (נקרא 1275 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
כשהעלו את השאלה חשבתי שאין ממש מישהוא שמגיע לו השנה.
השם היחידי שעלה לי היה דווקא ולנסי שדווקא בתור ספורטאי במובן הספורטיבי , רואה לצערי דברים ההיפך ממני.
ולנסי השתפר מאד בשלוש השנים האחרונות וזה יפה לראות מישהוא ותיק שמתקדם ונותן פייט מצויין בליגות.

אני מניח שמאחר ולא היה מישהוא עם הישגים בולטים השנה חיפשו פרמטרים נוספים וכנראה שבתור טייס ראשי שנדרש לפעילות רבה עקב ריבוי תאונות וצעירים - בלטתי יותר .

אז למה אני כותב - "קצת באיחור" ...? כי היתה שנה אחת ללא ספק שחשבתי שהגיע לי אבל משום מה זה לא קרה אז.
« עריכה אחרונה: October 24, 2013, 10:20:02 pm על ידי חגי »

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
מזל טוב , באמת מגיע לך פעם , לטעמי האמת מגיע דוקא לי על הטרק בהרי ספרד, אבל זה באמת לא שייך לגלישה ... :D

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
מוטב מאוחר. לא קיבלת באיחור, אתה פשוט מקדים את זמנך. מזל טוב.

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
החלטה ראויה.
מחזק את החלטת הוועד, ומברך את חגי על הזכייה.
מניח שגם אגיע לטקס להריע.
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
תרשו לי ל"חגוג עוד קצת על הבחירה"
זה מהמייל תפוצה שנשלח ע"י שמואל היו"ר.

אני שמח להודיע שחגי זיו, טייס הראשי של האגודה, נבחר כספורטאי מצטיין של האגודה הישראלית לגלישה אווירית לקראת טקס אילת השנתי בתחילת 2014.

חגי מצטרף לרשימה המכובדת הנ"ל:
•   שנת 2013: שי אור
•   שנת 2012: [לא נמסר מצטיין]
•   שנת 2011: עודד גשוינדמן
•   שנת 2010: מיקי וייס
•   שנת 2009: יובל קילמנוביץ
•   שנת 2008: אילן סאלם
•   שנת 2007: גיא מתן אל
•   שנת 2006: אלון שוייצר
•   שנת 2005: ירון לוין

ציטוט מההמלצה שלנו שנשלח לאילת:

"חגי זיו החל את פעילותו כגולש אויר בשנת 1990. במהלך שנים אלו ייצג חגי את מדינת ישראל בתחרויות בינלאומיות, וזאת לצד השתתפות מתמדת בתחרויות וליגות ארציות. בשנת 2006 קבע חגי את השיא הישראלי בטיסת מרחק, בו גלש משדרות ועד 14 ק"מ צפונית לאילת. מעבר לפועלו בהיבט התחרותי, מהווה חגי דמות מפתח בחינוך דורות הגולשים הצעירים, כאשר הבטיחות מהווה בעבורו ערך עליון. בנוסף, במהלך השנים מילא חגי כמעט כל תפקיד באגודה, החל מגזבר וכלה ביו"ר, ובשנים האחרונות הוא מכהן כטייס הראשי של האגודה.
"את כל אלו מבצע ללא הפוגה וללא לאות, וניכרת תרומתו ומסירותו במיוחד בתקופות בהן סבלה האגודה מקשיים שונים. על כן נבחר השנה לספורטאי המצטיין של אגודת הגלישה הישראלית."

מזל טוב!

שמואל קורב, יו"ר

בתשובה עניתי:
זכור לי שבחרנו בעמיר שלום (שהגיע להשגים יפים בתחרויות חול ובארץ ולמעשה החזיק בשיא המרחק לפני )- הוא אולי היה הראשון שקיבל את הזכות ומן הראוי לציין זאת. אז הטקס היה במודיעין ועכשיו תל אביב  - גן העיר...ואללה שווה לבא יותר.

לכל הצעירים שלא זכו לקרא בפורום הישן בתפוז ,מצורף לינק לימים של טיסת השיא בדרום. יום די רגיל בלי יותר מדי ציפיות . אילן סאלם די "גרר" אותי לגרירות ולזכותו נזקפת הטיסה המפתיעה הזאת שמבחינתי היתה באמת שיא הקריירה מבחינת השגים.
אשמח מאד מאד לראות שצעירים (או ותיקים) יעמידו את השיא למבחן . זה אפשרי הרבה יותר ממה שחושבים- מנסיון אישי אני אומר את זה.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?forumid=911&pagenumber=302
« עריכה אחרונה: October 25, 2013, 04:29:33 pm על ידי חגי »

מנותק בועז שטוסל

• פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
מצטרף לברכות לחגי על הבחירה לספורטאי מצטיין !!!

מנותק גיא מתן אל

• פורום גלישה אוירית
  • משחק בארגז החול
 up: mazaltovגם אני מצטרף לברכות...

מנותק יובל ענבר

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #7 ב- : October 25, 2013, 09:36:59 pm »
ברכות חגי!
בזכות גדולה.
יובל ענבר