נתי, זיהית את מה שאני זיהיתי, ואם תשרשר לאחור תראה שהתייחסתי בדיוק למתח הרב הניכר בטיסתה. לדעתי קרנה חייבת כמה שעות סטלבט במבוא חמה כדי להרגע ולהגיע לכך שתתחיל להשתעשע ולנחות עם חיוך, כי במצב מתוח כזה, א. אין הנאה ב. זה פשוט מסוכן, כי עושים שטויות.
קראתי את השירשור הזה מאוחר יותר , על פניו מאחר ולא ביקרתי כאן הרבה זמן נראה לי שכל שבוע מישהו שובר משהו
וזה לא נראה טוב .
בסירטונים האחרונים ראיתי המראות של צדרבוים ושל אלכסנדר בסרט האחרון שחוץ מזה שיש הרבה מה להעיר עליהם לא ברור אם אנשים בכלל זוכרים שקיימות מגבלות , המראות ברוח מעבר למגבלות , המראות גרועות עם משלח לא מנוסה ומהאזור הגבוה הן מתכון בטוח לתאונה הבאה .
מאחר וכל שבוע יש כזו , אז די ברור שיש כאן כשל עמוק .
במקרה הזה שקראתי את הניתוח שלו מאוחר יותר אז יש מספר גורמים מאחר ואני לא מכיר ולא ראיתי בשטח , אני לא יודע מה היה הגורם המשפיע אך כל גורם בפני עצמו חייב טיפול בנפרד :
לא טסתי הרבה זמן ,מחייב אימוני המראה ונחיתה חוזרים בחוף .
ריתמה חדשה מחייבת אמונים והסתגלות בהמראות בחוף מחצי מדרון אפילו , לא מכל גובה המדרון כי צריך להפנים את השיחוש בציוד החדש .
ציוד לא מתאים צריך לבדוק בחוף , רשימה שלמה של בדיקות שצריכות להיעשות הרבה לפני המראת גובה ,לא פוסל דבר ממה שנכתב רק שכל הבדיקות הללו צריכות היו להיעשות במקום אחר , ברור שציוד חדש שונה שלא מרגישים נוח איתו יגרום ללחץ ,
מספר גורמים מצטברים יגרמו ללחץ כפול ומכופל, ואם קשה לנשום עקב ריתמה לא מתאימה אז ברור שהתיפקוד לא יהיה משובח במיוחד לא בתבור בעונת המעבר ביום תרמלי .
אני זוכר אפילו הרצאה בערב מבוא חמה על תאונה קטלנית שנגרמה למישהו שחזר לטוס לאחר שעזב לאחר הפסקה ארוכה , אני לא ממש זוכר את שמו ומי הירצה והאם התאונה ההיא קרתה בשרונה רגע בעצם מיקי המרצה לא היית אתה ?